I5 9400F ile uyumlu ekran kartı önerisi

Arc A580 ve A750'nin altında. Ek olarak GTX TITAN'da alınabilir. Ancak GTX 1660S'den 2 fps kadar az alırsınız. Ama iyi bir soğutmanız varsa oc ile daha iyi çalışabilir diye biliyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ustu-zotac-titan-amp-edition-1157437244/detay
İşlemcisi zayıf hocam. A750 fazla gelecektir. İntel daha optimize değil NVİDİA çok daha geniş bir kullanım ve yazılım desteği veriyor. İnsanlar AMD beğenmezken İntel alması mantıksız.

İşlemcisi zayıf hocam. A750 fazla gelecektir. Intel daha optimize değil NVIDIA çok daha geniş bir kullanım ve yazılım desteği veriyor. İnsanlar AMD beğenmezken Intel alması mantıksız.

Hocam parası yoksa Intel muadili bir AMD karttan daha iyi. Ek: Intel fanboyu değilim. Sadece 4-5 sene RX 570 ekran kartı kullandım :D He bir de 15 gün RX 6600 kullandım iade ettim direk. Intel'de çökme veya donma hata yapmadığınız sürece olmuyor.

Konu dışı: Eğer RTX açmak için istiyorsanız Intel almayın. Çoğu oyunda yazılımsal sorun yaşatıyor. AMD içinde aynısı geçerli.

Hocam parası yoksa Intel muadili bir Amd karttan daha iyi. Ek: Intel fanboyu değilim. Sadece 4-5 sene RX 570 ekran kartı kullandım :D He bide 15 gün RX 6600 kullandım iade ettim direk. Intel'de çökme veya donma hata yapmadığınız sürece olmuyor.

Konu dışı: Eğer RTX açmak için istiyorsanız Intel almayın. Çoğu oyuna yazılımsal sorun yaşatıyor. Amd içinde aynısı geçerli.
AMD içinde aynısı geçerli bayağı boş bir yorum 7700XT şuanda sıfırın en popüler kartlarından birisi 1660S NVİDİA olduğunu zaten biliyorsunuz neden intel öneriyorsunuz yazılım olarak çok zayıf desteği mevcut. FSR ve FG ile AMD kartları çok iyi performanslar verebiliyor. 7XXX serisi yazılımsal olarak veya kronik bir sorun yok marka değil model eleştirin. İntel daha yeni ve yazılım olarak çok gelişmesi lazım çoğu oyunda desteği zayıf olduğu için kötü değerler veriyor.

AMD içinde aynısı geçerli bayağı boş bir yorum 7700XT şuanda sıfırın en popüler kartlarından birisi 1660S NVİDİA olduğunu zaten biliyorsunuz neden intel öneriyorsunuz yazılım olarak çok zayıf desteği mevcut. FSR ve FG ile AMD kartları çok iyi performanslar verebiliyor. 7XXX serisi yazılımsal olarak veya kronik bir sorun yok marka değil model eleştirin. İntel daha yeni ve yazılım olarak çok gelişmesi lazım çoğu oyunda desteği zayıf olduğu için kötü değerler veriyor.
Hocam FG ve Fsr Intel kartlarda mevcut durumda. Ayrıca çoğu oyunda desteği bulunmakta ancak gelişim tarafında hak veriyorum. Ayrıca GTX 1660s veya Rx 6600 alınmasındansa Intel daha mantıklı geliyor. Şuanda Intel kart kullanıyorum ve 1 hafta içerisinde "Linux hariç" Amd'ye göre daha az hata aldım. Ancak hayalim RTX 3060 :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı