Arkadaşlar Call of Duty Warzone oynuyorum. İşlemci 85 dereceyi görüyor. Ekran kartı da 80 derece. Bilgisayardan bayağı bir ses cıkarıyor.
Bu sorunu yüksek oyunların hepsinde yaşıyorum gta 5 hitman3 ac valhalla v.s
Bilgisayarı yeni topladım ilk günden beri sıcaklık sorunu devam ediyor.
Gametech 3 önde 1 arkada fanlı kasa kumandadan fanların hızını sona alsamda ne fayda
macun olarak stok sogutucunun altında sürülüydü aldıgımda ben kendim sürmedim yani
Gametech 3 önde 1 arkada fanlı kasa kumandadan fanların hızını sona alsamda ne fayda
macun olarak stok sogutucunun altında sürülüydü aldıgımda ben kendim sürmedim yani.
ne kadar bi bütce lazımki fan ve macun icin
bide şey dicem benim powersupplyden anakarta takılan soket kısa geldigi icin internetten ucuz yollu dönüştürücü aldım öyle kullanıyorum bunun sıcaklıga bi etkisi olabilir mi ?
En ucuz Dark Freezer X94RD DKCCX94RD İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X94RD DKCCX94RD İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dark Freezer X94RD DKCCX94RD İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X94RD DKCCX94RD İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
termal macun degiştirdim sorun hala devam etmekte işlemci sıcaklıgı 85 90lara dayanıyor bilgisayardan resmen araba calışır gibi ses cıkıyor arada gaz kesiyor tekrar yükseliyor yüksek oyunlara girdigimde. warzona ana ekran menüsünde bile ısınmaya başlıyor oyuna girmeden
yardım