Bilgisayarıma macOS kurmak istiyorum. YouTube kanalında yapıldığı gibi Monterey kurmaya çalıştım ancak ekran kartım desteklenmiyormuş. Düzgün bir EFI klasörü de bulamamıştım. Big Sur kurulabilir mi? Harici bir yerden EFI dosyası indirmem gerekir mi? Gerekirse neler yapmam lazım nasıl kuracağım? Şimdiden teşekkür ederim.
Sisteminiz MacOS'un hiçbir sürümünü desteklemiyor maalesef. İlla kurmak istiyorum diyorsanız grafik hızlandırma çalışmayacaktır. Bu da kasmalara ve takılmalara sebep olur.
Sanal bilgisayara kuruyorum ama gerçekten çok kötü performans veriyor. En ufak hareketinde kasıyor. Ayarları mı yanlış yaptım yoksa neden bulamadım. Ben de bilgisayara kurmak istiyordum ama o da olmuyormuş
Sanal bilgisayara kuruyorum ama gerçekten çok kötü performans veriyor. En ufak hareketinde kasıyor. Ayarları mı yanlış yaptım yoksa neden bulamadım. Ben de bilgisayara kurmak istiyordum ama o da olmuyormuş
Eklenti paketi sunucu hatası veriyor. Harici bir yerden indirdim şimdi kuruyorum. Mac arayüzünü falan çok seviyorum. Windows 11 için skinpack'inin 5 dolar olması canımı sıktı ben de bilgisayarımda kullanmak istiyordum.
Eklenti paketi sunucu hatası veriyor. Harici bir yerden indirdim şimdi kuruyorum. Mac arayüzünü falan çok seviyorum. Windows 11 için skinpack'inin 5 dolar olması canımı sıktı ben de bilgisayarımda kullanmak istiyordum.
İşlemci konusunda bir sıkıntı yok, kurulum yapılabilir ama GTX 16XX kartların macOS'in hiçbir sürümüyle desteği yok. Yine de kurulum yaparsınız ama donanım hızlandırma çalışmaz. Yani ister High Sierra, ister Mojave, ister Big Sur, ister Monterey kurun, hiçbirinde donanım hızlandırma çalışmayacak. Windows'ta sürücü kurulmamış gibi kasmalar, donmalar yaşayacaksınız ama çok daha kötüsü.
Donanım Sınırlamaları macOS ile bir kuruluma adım atmadan önce bilmeniz gereken çok sayıda donanım sınırlaması vardır. Bunun nedeni Apple'ın desteklediği sınırlı sayıda donanımdır. Bu nedenle ya Apple, ya da Hackintosh topluluğunun oluşturduğu yamalar ile sınırlıyız. Doğrulanacak ana donanım...
Intel Doğal Desteklenen Intel Ekran Kartları Ivy Bridge 3XXX Desteklenen son sürüm: Big Sur (11) Desteklenen ilk sürüm: Lion (10.7) HD4000 macOS Big Sur'a kadar doğal desteklenirken, macOS Monterey'de desteği kesildi. Öte yandan HD 2500, quick sync özellikleri için Mojave'de yalnızca kısmi...