i5 9400F RTX 2060 nasıldır?

341346

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar bu sistemi almak istiyorum sizce nasıl.Bence fiyatı iyi sıfırdan toplasan daha çok pahalı olur sistem şu.

Ürün 8 gb mı 16 gb mı anlamış değilim söylerseniz sevinirim.

Sistem güzel ama ram dual channel değil bu size büyük bir performans kaybı yaşatabilir ve rami 8 gb onuda belirteyim.Eğer gelcekte rami değiştirmek gibi bir fikriniz varsa alın.

Sistem güzel ama ram dual channel değil bu size büyük bir performans kaybı yaşatabilir ve rami 8 gb onuda belirteyim.Eğer gelcekte rami değiştirmek gibi bir fikriniz varsa alın.
Peki soğutucu gerekli mi? Bu sisteme.

Bilmiyorum bu size göre değişir eğer yüksek grafikli bir oyun oynayacaksanız işlemciniz stock fanı ile 70 80 dereceyi görebilir ama düşük grafikli oyun oynayacaksanız stock fan size yeticektir.Bu arada yanlış görmüşüm ram 16 gb onuda düzelteyim.

Bilmiyorum bu size göre değişir eğer yüksek grafikli bir oyun oynayacaksanız işlemciniz stock fanı ile 70 80 dereceyi görebilir ama düşük grafikli oyun oynayacaksanız stock fan size yeticektir.

GTA 5 oynayacağım yeterli olur mu? İleride alırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdilik yeterli olur Gta 5 için ama ilerde yüksek oyunlar alıcaksanız kesinlikle güzel bir soğutucu almanızı öneririm birde dual channel ram.

Bunu alabilirsiniz ama dediğim gibi soğutucu almalısın ilerde çünkü hem stock fanı var hemde kasa hiç iç açıcı değil.

Bunu alabilirsiniz ama dediğim gibi soğutucu almalısın ilerde çünkü hem stock fanı var hemde kasa hiç iç açıcı değil.
Kasa kötümü çok olmassa ileride sıvı soğutucu bile alırim çokmu kötü kasa

Bilmiyorum Xigmatek eski bir markadır bazı kasaları iyi ama bazı kasaları iç açıcı değildir en kötü kasayı değiştirmeyip bir soğutucu almanız sizi uzun süre idare edicektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…