Peki ileride hem iyi bir kasa alıp birde sıvı soğutucu alsam nasil olur.Bilmiyorum Xigmatek eski bir markadır bazı kasaları iyi ama bazı kasaları iç açıcı değildir en kötü kasayı değiştirmeyip bir soğutucu almanız sizi uzun süre idare edicektir.
Peki ileride hem iyi bir kasa alıp birde sıvı soğutucu alsam nasil olur.Bilmiyorum Xigmatek eski bir markadır bazı kasaları iyi ama bazı kasaları iç açıcı değildir en kötü kasayı değiştirmeyip bir soğutucu almanız sizi uzun süre idare edicektir.
INTEL 9400F-MSI RTX2060 GAMING Z 6G-B365M PRO-VH-WD 500GB-KINGSTON 16 GB RAM - Vatan Bilgisayar bunu almaya karar verdim ileride hem kasayı değiştiririm hemde sıvı soğutucu alırım o kadar da yüksek sistem istiyen oyun oynamiyacağım zaten.İşlemciyi ryzen 5 3600, SSD'yi xpg s40g, PSU'yu cooler master MWE white 600w yap. Çok daha iyi performans alırsın.TEKNOKING-2/AMD Ryzen 5 3600X/MSI RX 5700 XT MECH 8GB/16GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
TEKNOKING-2/AMD Ryzen 5 3600X/MSI RX 5700 XT MECH 8GB/16GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TEKNOKING-2 ITOPYA'da.www.itopya.com
ileride 10.nesil i5 z490 anakart iyi bir kasa ve psu alırım bütçem olursa.Benim önerdiğim kasa, PSU, SSD olarak daha iyi. Ayrıca daha uzun süre kullanabilirsin. Bu yüzden öneride bulundum. 6 thread bir işlemcinin uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum.
Saçma bir yatırım olur. Bu devirde Intel 2080ti sistem ya da 240+ hz hedefleyenler hariç alınmaz. Onun yerine AMD sistemi alıp istersen seneye 4000 serisine anakart değiştirmeden yükseltebilirsin.ileride 10.nesil i5 z490 anakart iyi bir kasa ve psu alırım bütçem olursa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.