i5 9400F RTX 2060'a darboğaz yapar mı?

Hocam 1600 B2 için 2060 videosu veya testi bulamadım ama yapmaz diye düşünüyorum.

Super mi aldı? Başlıkta 2060 yazıyor diye balıklama atladım. 1600 B2 için 2060S sıkıntı çıkarır.
ne yapayım ryzen in bir üsmodeli varmı peki onun linkini atarmısın 2600 mü alayım o nekadardır
lütfen tartışamayalım ortak bir noktada bana yardımcı olsanız sıkıntıdayım kararsızım

ne yapayım ryzen in bir üsmodeli varmı peki onun linkini atarmısın 2600 mü alayım o nekadardır
Hocam bütçeniz nedir? 1670 TL çıkıyorsa bunları öneririm 9400F + B365 anakart yerine. Vatan'da oldukça ucuz. Alabiliyorsanız kaçırmayın. Normalde 1420 TL fiyatlarında geziyor işlemci. Anakart da 430 TL civarlarında.

Hocam bütçeniz nedir? 1670 TL çıkıyorsa bunları öneririm 9400F + B365 anakart yerine.
1650 ama ücret birazdaha düşmez mi ya :(

Ryzen 5 2600 4ghz Rx5700 ü 1080p de her oyunda yüzde yüz besleyemiyor.
Kartınızı 1080p tam verimli kullanmak istiyorsanız 8. Nesil veya yukarısı i5 ya da Ryzen 5 3600 almalısınız.
Ryzen 5 2600 ya da 1600 ile ya da i5 7600k ile ucuz yollu kapatabilirsiniz ama tam verim alamazsınız.
Bunlar gerçekler, geriye kalan karar vermek.

Buyrun 1400 TL ye denk geliyor.

adamsın fiyat düştü ama bu seferde hangisi daha iyi durumu ön plana çıkıyor fiyat biraz daha düşüre bilirmiyiz arada fark yok yada hangisi daha performanslıysa onu alayım arada fazla fark yok zaten
adamsın fiyat düştü ama bu seferde hangisi daha iyi durumu ön plana çıkıyor fiyat biraz daha düşüre bilirmiyiz arada fark yok yada hangisi daha performanslıysa onu alayım arada fazla fark yok zaten
amd nin ön belleği daha fazla duruyor o mu daha iyi acaba intel gitmesemmi arada fazlada fiyar farkı olmuyormuş

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı