950 liraya buldum mesela bir tane. Bütçeniz çıkmayacaksa sonra alabilirsiniz.Sıfır alacak durumda değilim ya da bekleyeceğim bir süre
950 liraya buldum mesela bir tane. Bütçeniz çıkmayacaksa sonra alabilirsiniz.Sıfır alacak durumda değilim ya da bekleyeceğim bir süre
4 çekirdekli olması önemli değil, oyunda çekirdek sayısı fark ettirmiyor. Şimdilik kalabilir, ileride para biriktirince 5500'e geçmek iyi olacaktır. Geçmiş olsun.Bir de şu konuya açıklık getirim üst düzey oyuncu değilim bedensel engelliyim zaten i5 6400'ı değiştirme sebebim 4 çekirdek olması
4 çekirdekli olması önemli değil, oyunda çekirdek sayısı fark ettirmiyor. Şimdilik kalabilir, ileride para biriktirince 5500'e geçmek iyi olacaktır. Geçmiş olsun.
O zaman i5 9400F ye verdiğim 2000 bin TL şu an elimde kalsın dediğiniz parçaları alım ileride
3050'yi kaç liraya aldınız?Anakartı B450 - Ryzen 5 5500 bu ikisi değil mi?
Çok teşekkür ederim işlemciyi almıştım yoksa iptal ettirdim
Anakartı B450 - Ryzen 5 5500 bu ikisi değil mi?
Çok teşekkür ederim işlemciyi almıştım yoksa iptal ettirdi
Uyumlu olacaktır, 2 tane var değil mi?William_Butcher son bir soru sorayım elimdeki RAM'ler
G.Skill 8 GB (1x8GB) Aegis DDR4 2400MHz CL15 1.2V Tek Modül RAM
16 GB
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.