i5-9400F - RX 580 sistemde GameLoop PUBG Mobile düşük FPS

grkmyldrm2002

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, GameLoop'ta PUBG oynayayım dedim. Oyun esnasında 30 FPS'i bir türlü geçmiyor ve hep ani FPS düşüyor. Sistemim kötü değil. Witcher 3, GTA 5, Cyberpunk vb oyunları rahatlıkla oynadım. İnternetten GameLoop ayarları falan baktım ve uyguladım çoğunu. Ama bir değişiklik olmadı. Yardımcı olur musunuz?

İşlemci: Intel Core i5-9400F CPU @ 2.90GHz 2.90 GHz.
RAM: 8 GB tek soket takılı.
Ekran kartı: MSI Radeon RX 580 Armor 8G OC 8 GB GDDR5 256bit AMD.

Merhaba arkadaşlar, GameLoop'ta PUBG oynayayım dedim. Oyun esnasında 30 FPS'i bir türlü geçmiyor ve hep ani FPS düşüyor. Sistemim kötü değil. Witcher 3, GTA 5, Cyberpunk vb oyunları rahatlıkla oynadım. İnternetten GameLoop ayarları falan baktım ve uyguladım çoğunu. Ama bir değişiklik olmadı. Yardımcı olur musunuz?

İşlemci: Intel Core i5-9400F CPU @ 2.90GHz 2.90 GHz.
RAM: 8 GB tek soket takılı.
Ekran kartı: MSI Radeon RX 580 Armor 8G OC 8 GB GDDR5 256bit AMD.

Hocam takılı RAM modeli neyse ondan 1 tane daha alın.

Hocam takılı RAM modeli neyse ondan 1 tane daha alın.
Hocam 1 yıl önce oynadığımda böyle bir sorunla karşılaştım fakat ayarlardan fps sınırını aşırıya çektiğimde düzelmişti fakat bu sefer yaptığımda düzelmedi ana ekranda bile sabit fps veriyor

PUBG içinden FPS ayarlarını yaptınız mı?
Evet hocam

CPU sanallaştırma açık mı?
o nerde hocam emin değilim

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-10-15 185809.png
    Ekran görüntüsü 2022-10-15 185809.png
    319,1 KB · Görüntüleme: 50
BIOS'tan açılıp kapanıyor. Açıldığında, emulatorler CPU gücünden çok daha yüksek oranda faydalanıyor ve performans artıyor.
Az önce kontrol ettim açıktı hocam bios tan baktım

BIOS'tan açılıp kapanıyor. Açıldığında, emulatorler CPU gücünden çok daha yüksek oranda faydalanıyor ve performans artıyor.
Dostum 25 fps sadece oyunun ana ekranında gösteriyor oyun içi 90 a kadar çıkıyor daha demin oyuna girdim maçta baktım bu ana ekranı nasıl düzelteceğim acaba

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı