albinocemyilmaz Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 432 Çözümler 1 13 Ekim 2020 #1 Merhabalar, Red Dead Redemption 2 oynamak istiyorum ama sistemim kaldırır mı emin değilim. Sistemim: i5-9400F AMD Radeon RX 590 8 GB RAM SanDisk 240 GB SSD Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ekim 2020
Merhabalar, Red Dead Redemption 2 oynamak istiyorum ama sistemim kaldırır mı emin değilim. Sistemim: i5-9400F AMD Radeon RX 590 8 GB RAM SanDisk 240 GB SSD
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 13 Ekim 2020 #2 Kaldırır fakat RAM biraz sorun çıkarabilir. 16GB olsa daha iyi olurdu. Artı 0 Eksi
Hangottom Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 13 Ekim 2020 #3 Kaldırır. Artı 0 Eksi
Kleith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2019 Mesajlar 1.052 Çözümler 2 13 Ekim 2020 #4 132923 dedi: Kaldırır fakat RAM biraz sorun çıkarabilir. 16GB olsa daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Sorun çıkartmaz çoğu oyunda çıkartmaz abartılmış bir konu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
132923 dedi: Kaldırır fakat RAM biraz sorun çıkarabilir. 16GB olsa daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Sorun çıkartmaz çoğu oyunda çıkartmaz abartılmış bir konu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 13 Ekim 2020 #5 Kleith dedi: Sorun çıkartmaz çoğu oyunda çıkartmaz abartılmış bir konu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çpk abartılmış gerçekten. Videoda RAM kullanımı 8GB'a dayanmış. 8GB yetersiz bile geliyordur zaman zaman. Artı 0 Eksi
Kleith dedi: Sorun çıkartmaz çoğu oyunda çıkartmaz abartılmış bir konu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çpk abartılmış gerçekten. Videoda RAM kullanımı 8GB'a dayanmış. 8GB yetersiz bile geliyordur zaman zaman.
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 13 Ekim 2020 #6 Teorik olarak kaldırır. RAM droplara sebep olabilir. Depolamaya değinmiyorum bile . Artı 0 Eksi
BSimsek Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 584 Çözümler 4 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2020 #7 Kleith dedi: Sorun çıkartmaz çoğu oyunda çıkartmaz abartılmış bir konu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oyunu 1080P çözünürlükte Ultra ayarlarda oynuyorum. RAM kullanımı sıkça 8 GB'in üzerinde oluyor. Artı 0 Eksi
Kleith dedi: Sorun çıkartmaz çoğu oyunda çıkartmaz abartılmış bir konu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oyunu 1080P çözünürlükte Ultra ayarlarda oynuyorum. RAM kullanımı sıkça 8 GB'in üzerinde oluyor.
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.258 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2020 #8 Kaldırır. Artı 0 Eksi
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 13 Ekim 2020 #9 Kleith dedi: Sorun çıkartmaz çoğu oyunda çıkartmaz abartılmış bir konu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 8 GB günümüzdeki bazı oyunlarda yetersiz kalıyor. 16 GB RAM ile sistemi rahat ettirmek varken 8 GB'la sıkboğaz etmenin de bi' anlamı yok bence. Artı 0 Eksi
Kleith dedi: Sorun çıkartmaz çoğu oyunda çıkartmaz abartılmış bir konu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 8 GB günümüzdeki bazı oyunlarda yetersiz kalıyor. 16 GB RAM ile sistemi rahat ettirmek varken 8 GB'la sıkboğaz etmenin de bi' anlamı yok bence.
Kleith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2019 Mesajlar 1.052 Çözümler 2 13 Ekim 2020 #10 BSimsek dedi: Oyunu 1080P çözünürlükte Ultra ayarlarda oynuyorum. RAM kullanımı sıkça 8 GB'in üzerinde oluyor. Genişletmek için tıkla... Oyun sizde RAM var diye kullanıyor 8 olsa 1 FPS fark ediyor ya da etmiyor. Çoğu oyunda o kadar önemli değil 16GB Ram attığım videoda da net görünüyor. Artı 0 Eksi
BSimsek dedi: Oyunu 1080P çözünürlükte Ultra ayarlarda oynuyorum. RAM kullanımı sıkça 8 GB'in üzerinde oluyor. Genişletmek için tıkla... Oyun sizde RAM var diye kullanıyor 8 olsa 1 FPS fark ediyor ya da etmiyor. Çoğu oyunda o kadar önemli değil 16GB Ram attığım videoda da net görünüyor.