i5-9400F RX580 sisteme 550 Watt yeter mi?

AyEeSto01

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim aşağıda malum PSU'lar önemli aletler. Bu sisteme yüksek grafikli oyunlarda dahi yeterli olacak bir PSU istiyorum 550 TL civarı. Önerilerinizi bekliyorum. Bu arada Zalman önerildi fazlaca, Gigamax 650W 80+ modeli ama 600TL fazla. Onun yerine Zalman Gigamax 550W 80+ modeli yeterli olur mu? Olmaz derseniz satıcısıyla ilgilenen 550 TL civarı uzun ömürlü bir PSU önerir misiniz? Teşekkürler.
  • i5-9400F.
  • ASUS H310M-K r 2.0.
  • HyperX F. 8 GB 3000 (2666'de) MHz.
  • Sapphire RX 580 8 GB Nitro+ SE.
  • Gigabyte 240 GB SSD.
  • WD 2 TB HDD.
  • -Gametech 600W 80+-

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sistemim aşağıda malum PSU'lar önemli aletler. Bu sisteme yüksek grafikli oyunlarda dahi yeterli olacak bir PSU istiyorum 550 TL civarı. Önerilerinizi bekliyorum. Bu arada Zalman önerildi fazlaca, Gigamax 650W 80+ modeli ama 600TL fazla. Onun yerine Zalman Gigamax 550W 80+ modeli yeterli olur mu? Olmaz derseniz satıcısıyla ilgilenen 550 TL civarı uzun ömürlü bir PSU önerir misiniz? Teşekkürler.
  • i5-9400F.
  • ASUS H310M-K r 2.0.
  • HyperX F. 8 GB 3000 (2666'de) MHz.
  • Sapphire RX 580 8 GB Nitro+ SE.
  • Gigabyte 240 GB SSD.
  • WD 2 TB HDD.
  • -Gametech 600W 80+-
Fsp Hydro HD600 600W 80+ Bronze Power Supply - incehesap.com o attığnız moodelde gayet yeterli

Yukarıdaki arkadaşın attığı 550W ve şu 500W PSU'lardan birisi yeterlidir.

Yukarıdakileri dinleyip sakın 600-650W PSU alayım deme. O.C yapılmayacak mid range sistem için 650W PSU overpriced olur. Parana yazık. Artan paranın üzerine zamanla biraz daha para eklenir o RAM'in aynısından bir tane daha alınır.

Yukarıdaki arkadaşın attığı 550W ve şu 500W PSU'lardan birisi yeterlidir.

Yukarıdakileri dinleyip sakın 600-650W PSU alayım deme. O.C yapılmayacak mid range sistem için 650W PSU overpriced olur. Parana yazık. Artan paranın üzerine zamanla biraz daha para eklenir o RAM'in aynısından bir tane daha alınır.

Attığınız model mi yoksa Zalman gigamax 550W 80+ mı ?
@Rambo Okan Güler attığı modeli alabilirsin. Gayet yeterli. Bu arada sistemi almadıysanız daha güzel bir sistem çıkar bence.

Sistem 4.5 aylık PSU değişecek sadece.

Attığınız model mi yoksa Zalman gigamax 550W 80+ mı?

Zalman benim attığımdan biraz daha güçlü Fiyatları hemen hemen aynı olduğundan ben olsam Zalman alırım ama İncehesap.com dan almam. İncehesap hariç maksimum 50 60 lira fark olacak şekilde, mağaza puanı yüksek ve güvenilir bir satıcıdan alırım. İncehesap pek güvenilir bir yer değil.

Zalman benim attığımdan biraz daha güçlü fiyatları hemen hemen aynı olduğundan ben olsam Zalman alırım ama İncehesap.comdan almam. İncehesap hariç maksimum 50 60 lira fark olacak şekilde, mağaza puanı yüksek ve güvenilir bir satıcıdan alırım. İncehesap pek güvenilir bir yer değil.

Ben N11'de mağaza yorumu yüksek, güvenilir bir satıcı buldum Zalman gigamax 550W 80+ Bronze almayı düşünüyorum. Herhangi bir Watt yetmeme olmaz değil mi sistemime? @KusanagiKyo.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı