i5 9400F RX580 Turbox sistem alınır mı?

Alınmaz, Turbox gibi markalardan uzak durunuz.

Almayın.
İçindeki parçalar nedir, nasıldır bilmiyoruz. Fason mallar zaten.
Kasanın görüntüsü shop.
Havai Fişek gösterisi için ideal bir sistem.

Bütçeniz nedir? 4200TL'ye kat ve kat daha iyi sistemler toplayabiliriz.

TurboX'un hazırlamış olduğu sistemlerin tamamı kötüdür. Mutlaka en az bir parçadan kısarlar dolayısıyla biz o sistemi ucuz olarak görürüz ama yer mi anadolu çocuğu

Turbox marka ürün alınmaz.

Bu sistemi tavsiye ederim, 4340 TL yapıyor bu sistem.

Şimdi bir dakika Turbox'un 9.nesil işlemcisi olan kasası varmış = 9. nesil bir patlama demek çok tehlikeli kesinlikle almayınız.

Büyük hatadan döndük hepinize teşekkür ederim bütçem 5000tl ve gtx1660veyahut rx580 ki sistem düşünüyorum

Kasa ve PSU berbattır kesin. Ekran kartı Turbox sa 25942 dereceleri görmesi an meselesi. Berbat bir sistem.

Hocam bu konunun açıldığı zamanlarda 0 bilgiyle aynı böyle bir kasa almıştım, PSU xigma X Power çıktı diğer ekran kartına çok güvenemedim geçen aylarda sattım üstüne 1650 + monitör aldım. Sıkıntı çıkarmadı şu ana kadar. Turbox marka kötüdür fakat nadirde olsa uygunları var. 2. el parça olduğuda söyleniyor. Onu bilemiyorum PC aldığımda kutular gönderilmemişti. Belki 2. eldir belki değildir. İş işten geçti. Yinede şu anlık memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…