Avantron I5 9400f 4.10ghz 8gb Ddr4 240 Ssd 8gb Rx580 E.k.oyun Bilgisayarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Arkadaşlar ürün bu Turbox olduğu için güvenemedim, satıcıya ekran kartının markasını sorduğumda(MSI ASUS Sapphire vs) sanırım anlamadı ama düzgün cevap vermedi, bu yüzden güvenemedim sizce alınır mı?
Avantron I5 9400f 4.10ghz 8gb Ddr4 240 Ssd 8gb Rx580 E.k.oyun Bilgisayarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Arkadaşlar ürün bu Turbox olduğu için güvenemedim, satıcıya ekran kartının markasını sorduğumda(MSI ASUS Sapphire vs) sanırım anlamadı ama düzgün cevap vermedi, bu yüzden güvenemedim sizce alınır mı?
TurboX'un hazırlamış olduğu sistemlerin tamamı kötüdür. Mutlaka en az bir parçadan kısarlar dolayısıyla biz o sistemi ucuz olarak görürüz ama yer mi anadolu çocuğu
AMD Ryzen 3 3100 3.6 GHz AM4 18 MB Cache 65 W İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
G.Skill RipjawsV 8GB 3000Mhz DDR4 Ram F4-3000C16S-8GVRB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
High Power Eco 500W 85+ Bronze 38A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 500W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 500W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1070Ti gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD...
Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Bu sistemi tavsiye ederim, 4340 TL yapıyor bu sistem.
Hocam bu konunun açıldığı zamanlarda 0 bilgiyle aynı böyle bir kasa almıştım, PSU xigma X Power çıktı diğer ekran kartına çok güvenemedim geçen aylarda sattım üstüne 1650 + monitör aldım. Sıkıntı çıkarmadı şu ana kadar. Turbox marka kötüdür fakat nadirde olsa uygunları var. 2. el parça olduğuda söyleniyor. Onu bilemiyorum PC aldığımda kutular gönderilmemişti. Belki 2. eldir belki değildir. İş işten geçti. Yinede şu anlık memnunum.