i5 9400F RX580 Turbox sistem alınır mı?

Arkadaşlar ürün bu Turbox olduğu için güvenemedim, satıcıya ekran kartının markasını sorduğumda(MSI ASUS Sapphire vs) sanırım anlamadı ama düzgün cevap vermedi, bu yüzden güvenemedim sizce alınır mı?

Alınmaz, Turbox gibi markalardan uzak durunuz.

Arkadaşlar ürün bu Turbox olduğu için güvenemedim, satıcıya ekran kartının markasını sorduğumda(MSI ASUS Sapphire vs) sanırım anlamadı ama düzgün cevap vermedi, bu yüzden güvenemedim sizce alınır mı?
TurboX'un hazırlamış olduğu sistemlerin tamamı kötüdür. Mutlaka en az bir parçadan kısarlar dolayısıyla biz o sistemi ucuz olarak görürüz ama yer mi anadolu çocuğu :D

Turbox marka ürün alınmaz.

Bu sistemi tavsiye ederim, 4340 TL yapıyor bu sistem.

Kasa ve PSU berbattır kesin. Ekran kartı Turbox sa 25942 dereceleri görmesi an meselesi. Berbat bir sistem.

Hocam bu konunun açıldığı zamanlarda 0 bilgiyle aynı böyle bir kasa almıştım, PSU xigma X Power çıktı diğer ekran kartına çok güvenemedim geçen aylarda sattım üstüne 1650 + monitör aldım. Sıkıntı çıkarmadı şu ana kadar. Turbox marka kötüdür fakat nadirde olsa uygunları var. 2. el parça olduğuda söyleniyor. Onu bilemiyorum PC aldığımda kutular gönderilmemişti. Belki 2. eldir belki değildir. İş işten geçti. Yinede şu anlık memnunum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı