i5-9400F Sıcaklık Değerleri

Yani kullandiginiz sogutucu voltaj ve frekansi hesaba katinca dogal degerler. R9 3900X kullaniyorum; ayni voltaj ve frekansta sizinle ayni sicakliklari aliyorum. Ekstra sogukluk bi durum yok fikrimce islemcinizde.
Stok fanla i3 10100F'te 82 derece almam doğal mı ?

Ne zaman yaptığımı hatırlamıyorum ama en geç 2 gün önce 10 dakikalık test felan.
Stock fan ile dogal bu sonuclar. 1-2 derece oynamis olmasi gerekenden. Kasa ici hava akisi ve ortam sicakliginiz da isin icine girince dogal 1-2 derece. Tabiki ne kadar dusuk o kadar iyi. (nitrojenciler gelmeden bir noktaya kadar diyeyim)

Stock fan ile dogal bu sonuclar. 1-2 derece oynamis olmasi gerekenden. Kasa ici hava akisi ve ortam sicakliginiz da isin icine girince dogal 1-2 derece. Tabiki ne kadar dusuk o kadar iyi. (nitrojenciler gelmeden bir noktaya kadar diyeyim)
Kasamın hava akışı baya bir sıkıntılı. Xıgmatek Sırocon III kasam. Snowman t6 Ultra aldım bi 10 derece düşüş verir mi bana ?

Kasamın hava akışı bayağı bir sıkıntılı. Xigmatek sırocon III kasam. Snowman T6 Ultra aldım bir 10 derece düşüş verir mi bana?

Hocam yanlış anlamayın ama yeni konu açarsanız daha iyi olur konu üzerinden başka soru sormak yasak diye biliyorum.

Kasamın hava akışı baya bir sıkıntılı. Xıgmatek Sırocon III kasam. Snowman t6 Ultra aldım bi 10 derece düşüş verir mi bana ?
Konu acin hocam benzer sorunlari yasayanlar da cozum bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…