i5-9400F Sıcaklık Değerleri

Dosya Ekleri

• B9EFD4F4-EB73-445A-95E2-6ABB43A38FD0.png
    B9EFD4F4-EB73-445A-95E2-6ABB43A38FD0.png
    922,5 KB · Görüntüleme: 57
Ne zaman yaptığımı hatırlamıyorum ama en geç 2 gün önce 10 dakikalık test felan.
Stock fan ile dogal bu sonuclar. 1-2 derece oynamis olmasi gerekenden. Kasa ici hava akisi ve ortam sicakliginiz da isin icine girince dogal 1-2 derece. Tabiki ne kadar dusuk o kadar iyi. (nitrojenciler gelmeden bir noktaya kadar diyeyim)

Stock fan ile dogal bu sonuclar. 1-2 derece oynamis olmasi gerekenden. Kasa ici hava akisi ve ortam sicakliginiz da isin icine girince dogal 1-2 derece. Tabiki ne kadar dusuk o kadar iyi. (nitrojenciler gelmeden bir noktaya kadar diyeyim)
Kasamın hava akışı baya bir sıkıntılı. Xıgmatek Sırocon III kasam. Snowman t6 Ultra aldım bi 10 derece düşüş verir mi bana ?

Kasamın hava akışı bayağı bir sıkıntılı. Xigmatek sırocon III kasam. Snowman T6 Ultra aldım bir 10 derece düşüş verir mi bana?

Hocam yanlış anlamayın ama yeni konu açarsanız daha iyi olur konu üzerinden başka soru sormak yasak diye biliyorum.

Kasamın hava akışı baya bir sıkıntılı. Xıgmatek Sırocon III kasam. Snowman t6 Ultra aldım bi 10 derece düşüş verir mi bana ?
Konu acin hocam benzer sorunlari yasayanlar da cozum bulur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı