i5 9400F sistem donuyor

Dragragen

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i5 9400f MSI RTX 2060 Ventus OC 6 GB MSI B365M PRO-VH Crucial 16 GB Ram
Herkese merhaba, benim bilgisayarımda nadir ama anlamsız bir donma oluyor. Masaüstü bilgisayar kullanıyorum ve kasam temiz, CPU için harici fan kullanıyorum ve termal macunu aralık ayında kaliteli bir termal macunla yeniledim. Windows'u orijinal ve güncel kullanıyorum, sürücülerde öyle. Torrent oyun vb. indirdiğimi de hatırlamıyorum. RDR2, Cyberpunk, CS:GO gibi oyunlarda FPS sorunum yok ve oyunlarda bu donma olmuyor, sistemi bu konuyu açmadan önce Malwarebytes ile taradım ve bir şey çıkmadı. Bu donma olduğunda görev yöneticisini açtığımda CPU kullanımı %100 görünüyor ama sonra normale dönüyor. Sebebi ne olabilir?

(Sistem: i5 9400F, MSI RTX 2060 Ventus, Crucial 16 GB 2666MHz, MSI B365M PRO-VH, 480 GB SSD, 1TB harddisk )

Son düzenleme:
Güç seçeneklerinden nihai performans yerine yüksek veya dengeli performansı seçin. Bende de aynı sorun olmuştu ve bunu yapınca bir daha o sorunu yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı