Kerem Keller
Hectopat
Arkadaşlar öncelikle merhaba, ilk defa kasa topluyorum bütçem 5000 TL. Sistemimi resim olarak ekledim sizce nasıl takviye veya değişiklikler yapmalıyım?
SSD'yi başka siteden sipariş verdim aldım. Ondan dolayı koymadım, yazmayı unutmuşım.SSD'de kullanmalısınız.
SSD'yi başka siteden sipariş verdim aldım. Ondan dolayı koymadım, yazmayı unutmuşım.
İntel hayranları birazdan seni dövmeye gelirler. İyi ki benim yerime yazdın yoksa beni döveceklerdi.İ5 9400F yerine Ryzen 5 3600 alın, anakart olarak B450 S2H tercih edin daha iyi olacaktır.
Arkadaşlar öncelikle merhaba, ilk defa kasa topluyorum bütçem 5000 TL. Sistemimi resim olarak ekledim sizce nasıl takviye veya değişiklikler yapmalıyım?
Eki Görüntüle 619171
Bende öyle yapmak isterdim fakat bütçem yetmiyor sınırları zorladımİ5 9400F yerine Ryzen 5 3600 alın, anakart olarak B450 S2H tercih edin daha iyi olacaktır.
İntel hayranları birazdan seni dövmeye gelirler. İyi ki benim yerime yazdın yoksa beni döveceklerdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.