i5-9400F sistem normalinden düşük FPS veriyor

ewig

Decapat
Arkadaşlar, ben i5 9400F, GTX 1660S ve 16 GB RAM sistem topladım; keşke toplamasaydım! Sistemimin FPS testlerini izliyorum, adamlar Ultra'da 100 FPS alıyorlar akıcı bir şekilde, ben Ultra'da her oyunda 48-55-72 FPS alıyorum. Aşırı derecede soğudum sistemimden. Lütfen yardımcı olur musunuz? BF5, BF Hardline, GTA 5, Rainbow, BF1, Valorant, vb. oyunlarda düşük FPS almaktan bıktım. Her gün lanet okur oldum sinirden. 6500 TL param boşa gitti sanki. Oyunlar takılıyor. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı sistem var. Oyun içinden ayarlar ile birlikte fps, ekran kartı kullanımı, işlemci kullanımı gibi şeyleri de gösteren görüntü atarsanız daha kolay yardımcı olabiliriz. Ben GTA V story'de en yüksek ayarlarda 90-130 fps arası alıyorum bu sistem ile. Aynı ayarlar ile Online 70-90 arası. BF1 Ultra fps 100ün altına düşmüyor, monitörüm 144hz olduğu için bazen 144 fpsde sabitlendiğini de görüyorum.

Bende de aynı sistem var. Oyun içinden ayarlar ile birlikte fps, ekran kartı kullanımı, işlemci kullanımı gibi şeyleri de gösteren görüntü atarsanız daha kolay yardımcı olabiliriz. Ben GTA V story'de en yüksek ayarlarda 90-130 fps arası alıyorum bu sistem ile. Aynı ayarlar ile Online 70-90 arası. BF1 Ultra fps 100ün altına düşmüyor, monitörüm 144hz olduğu için bazen 144 fpsde sabitlendiğini de görüyorum.
Monitörle alakası yok dostum sürücülerde sikinti olabilirmi isi değerlerim cok iyi

En basitinden grafik kartınızın Battlefield V'de ultra ayarlarda 90-95 dolaylarını vermesi lazım. Yazılımsal bir sıkıntı mı var acaba?

En basitinden grafik kartınızın Battlefield V'de ultra ayarlarda 90-95 dolaylarını vermesi lazım. Yazılımsal bir sıkıntı mı var acaba?
deli olacagım artık ulan 48 fps nedir! kaç kere driver sildim kurdum haddi hesabı yok. 2 kez format attım gene aynı. İade edeyim dedim iade olmaz garantıye gonderelım 30 gun surer dedı hıc oralı olmadım ugrasamazdım o ıslerle ne yapacagımı sasırdım parama acıyorum üzülüyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı