i5 9400F sistem tam performans vermiyor

Mhmt_cn

Hectopat
Daha fazla  
Izoly optimus pf diye bir bilgisayar aldım 6500 TL'ye i5 9400F, GTX 1650 4 GB 128Bit, Corsair RGB 8*2 bellek, asboard 240SSD, asboard H110nel anakart özellikleri iyi olmasına rağmen tam performans vermiyormus gibime geliyor. Anlayamadım nesi eksik bilenler yazsın.

Çoğu kişi anakart kötü diyor netten bakın anakartin özelliklerine öyle yazın.

Izoly optimus pf diye bir bilgisayar aldım 6500 TL'ye i5 9400F, GTX 1650 4 GB 128Bit, Corsair RGB 8*2 bellek, asboard 240SSD, asboard H110nel anakart özellikleri iyi olmasına rağmen tam performans vermiyormus gibime geliyor. Anlayamadım nesi eksik bilenler yazsın.

Fiyatına göre çok kötü bir sistem 14 gün geçmediyse iade edip çok daha iyisini alabilirsin sorununun nedenini bilmiyorum.

Hocam iade edin. Asboard görebileceğiniz en çakma markalardan biri. Markası bile çakma. Ayrıca Izoly, Turbox gibi markaları asla almayın kazık oluyorlar. Ayrıca PSU bomba. @WaIter White

Asboard i ilk kez duydum açıkçası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı