Mustafa1421 Decapat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #11 Birde yükseltsem sadece ssd`de yüklü olan şeyler silinir mi yoksa kalır mı?
Khapri Hectopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 570 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #12 Mustafa1421 dedi: Birde yükseltsem sadece ssd`de yüklü olan şeyler silinir mi yoksa kalır mı? Genişletmek için tıkla... Yok niye silinsin sonuçta format atmıyorsunuz güncelleme yapıyorsunuz.
Mustafa1421 dedi: Birde yükseltsem sadece ssd`de yüklü olan şeyler silinir mi yoksa kalır mı? Genişletmek için tıkla... Yok niye silinsin sonuçta format atmıyorsunuz güncelleme yapıyorsunuz.
Mustafa1421 Decapat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #13 Khapri dedi: Yok niye silinsin sonuçta format atmıyorsunuz güncelleme yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Windows update`den yükseltiyoruz değil mi?
Khapri dedi: Yok niye silinsin sonuçta format atmıyorsunuz güncelleme yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Windows update`den yükseltiyoruz değil mi?
U Uxsmu Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 544 17 Aralık 2022 #14 Mustafa1421 dedi: Windows update`den yükseltiyoruz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, videosunu izleyebilirsin. Khapri dedi: Şuan windows 11 kullanıyorum, bir sıkıntı yok. Arayüzü falan sizi gıcık etmediyse (beğenmeyen çok) geçilir. Genişletmek için tıkla... Benim beğenmediğim özellikleri pencereler arası sürükleme yapılamaması ve sağ tık yapınca her şeyi göstermemesi. Başka bir sorun yok bence.
Mustafa1421 dedi: Windows update`den yükseltiyoruz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, videosunu izleyebilirsin. Khapri dedi: Şuan windows 11 kullanıyorum, bir sıkıntı yok. Arayüzü falan sizi gıcık etmediyse (beğenmeyen çok) geçilir. Genişletmek için tıkla... Benim beğenmediğim özellikleri pencereler arası sürükleme yapılamaması ve sağ tık yapınca her şeyi göstermemesi. Başka bir sorun yok bence.
GokhanYigitGya Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 2.120 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Aralık 2022 #15 Uxsmu dedi: Evet, videosunu izleyebilirsin. Benim beğenmediğim özellikleri pencereler arası sürükleme yapılamaması ve sağ tık yapınca her şeyi göstermemesi. Başka bir sorun yok bence. Genişletmek için tıkla... Pencereler arası sürükleme geldi diye biliyorum Windows 11 22H2 sürümü ile. Windows 11 22H2'de iseniz "Shift tuşu+sağ tık" yapın eski menüyü açar otomatik olarak. @Mustafa1421 Sisteminiz Windows 11 destekliyor zaten.
Uxsmu dedi: Evet, videosunu izleyebilirsin. Benim beğenmediğim özellikleri pencereler arası sürükleme yapılamaması ve sağ tık yapınca her şeyi göstermemesi. Başka bir sorun yok bence. Genişletmek için tıkla... Pencereler arası sürükleme geldi diye biliyorum Windows 11 22H2 sürümü ile. Windows 11 22H2'de iseniz "Shift tuşu+sağ tık" yapın eski menüyü açar otomatik olarak. @Mustafa1421 Sisteminiz Windows 11 destekliyor zaten.