i5 9400F sisteme 500W PSU önerisi

Enesvlg

Yoctopat
Daha fazla  
Merhabalar, yeni bir PSU alacağım, onun için öneri istiyorum. Şu anda Rampage 600W 80 Plus Bronze kullanıyorum. 2 yıl geçti ama elime para geçtiği için değiştirmek istiyorum. 500 lira param var, kaliteli bir PSU önerisi yaparsanız sevinirim.

Sistem özellikleri:

• i5 9400F.
  • AMD RX 580 8ggb.
  • 16 GB RAM.
  • 480 GB SSD.
  • B365m Pro vh anakart.

FSP HV Pro FSP550-51AAC 80+ Puls 12 CM Güç Kaynağı 550 W

Corsair CV550

Zalman Wattgiga K550W ZM550-GVII 550W 120mm 80+ Power Supply

Aklımda bunlar var. Daha iyisi varsa önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz zaten alınabilecek ürünleri bulmuşsunuz. Sadece daha ucuz olarak temin edilebilirler. Corsair'in global ve FSP'nin TR servisleri oldukça başarılı durumdadır. Belki bu seçiminizde etmen olabilir.

CV biraz daha giriş seviyesi Zalman tercih ederim ama sırf garanti diye Corsair alırsa gene aynısı olur.
Alman değil, 105 derece Çin kapasitör. Üreticisi de Çin kökenli bir firma zaten.

Ben niye Alman diye biliyorum..

Teşekkürler.

Ama bir frimanın Alman veya Japon kapasitör kullanıyor olması lazım.

CV biraz daha giriş seviyesi Zalman tercih ederim ama sırf garanti diye Corsair alırsa gene aynısı olur.
Bu fiyat ve ürün yelpazesinde zaten fark yaratılması pek mümkün değil. En azından kullanıcının garanti tarafında eli sağlam olsun derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı