i5 9400F Sisteme Anakart Önerisi

Sistemi toplamadınız sanırım. 9400F yerine başka bir işlemciye bakmanızı tavsiye ederim. Intel alacaksanız 10. nesil bir işlemci tercih edilebilir. Öteki türlü AMD tarafına da geçilebilir.

Almayın diyorum çünkü hem performansına göre yüksek bir fiyata satılıyor hem de 1151 soket kullandığı için aldığınız anakart 10 ve 11. nesillerle uyumlu olmayacak. Ölü bir soket yani.

İllaki 9400F alacağım diyorsanız da, anakart için bütçenizi belirtin.

Sistemi toplamadınız sanırım. 9400F yerine başka bir işlemciye bakmanızı tavsiye ederim. Intel alacaksanız 10. nesil bir işlemci tercih edilebilir. Öteki türlü AMD tarafına da geçilebilir.

Almayın diyorum çünkü hem performansına göre yüksek bir fiyata satılıyor hem de 1151 soket kullandığı için aldığınız anakart 10 ve 11. nesillerle uyumlu olmayacak. Ölü bir soket yani.

İllaki 9400F alacağım diyorsanız da, anakart için bütçenizi belirtin.

Konu başlıgı böyle değildi. Elimde şu an işlemci yok yani GTX 1660 Super için bir işlemci ve anakart arıyorum.

Anladım. Bu iki parça için bütçeniz nedir?

Başlığın yanlış değiştirildiğine dair rapor atabilirsiniz. Doğru başlığı da yazarsanız moderatörler düzeltecektir.

Rapor edeceğim. 2parça için toplam bütçem 2500 civarı.

1556 TL

714 TL (4 slot RAM yuvası var ileride sistemi güncelleyebilirsiniz)

Ya da

1556 TL

787 TL

Kalan para ile SSD vs. yükseltebilirsiniz

1556 TL.

Ya da.

1556 TL.

787 TL.

Kalan para ile SSD vs. yükseltebilirsiniz.

Öncel.

1556 TL.

Ya da.

1556 TL.

787 TL.

Kalan para ile SSD vs. yükseltebilirsiniz.

Teşekkür ederim bakacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı