Sedatİvgen
Hectopat
Arkadaşlar benim ASUS B365M-K anakartım var fakat pek memnun değilim RAM hızı falan biraz küçük kasa da hoş durmuyor falan bunun için begenmiyorum daha anakartım alali 1 ay falan oldu ama satip daha güzel bir şey Alacağım eger buradan anakartı almak isteyenlere de yardimci olabilirim.
Sistemim
i5 9400F
16 GB balistix 2666 MHz RAM
RTX 2060
Eski anakartim
www.asus.com
Alacağım anakart
www.gigabyte.com.tr
www.gigabyte.com.tr
Yukarda 2 tane anakart var. Hangisini almalıyım sizce hangisi daha iyiyse onu alacağım. Hangisi hız falan konusunda daha iyidir? Yardimci olursaniz sevinirim.
İkisinin karşılaştırılmış hali bu sitede var bir bakarsınız. GIGABYTE Z370 HD3 (rev. 1.0) vs GIGABYTE Z370P D3 (rev. 1.0) | DDR4Motherboard
Sistemim
i5 9400F
16 GB balistix 2666 MHz RAM
RTX 2060
Eski anakartim
PRIME B365M-Kï½Anakartï½ASUS Türkiye
ASUS Prime serisi, AMD ve Intel iÅlemcilerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için özenle geliÅtirildi. SaÄlam güç tasarımına, kapsamlı soÄutma çözümlerine ve akıllı ayar seçeneklerine sahip olan Prime serisi anakartlar, kendi PCâlerini toplayan kiÅilere kullanıÅlı...
www.asus.com
Alacağım anakart
Z370 HD3 (Rev. 1.0) | Anakart | GIGABYTE
CrossFire destekli, 25KV korumalı, Intel GbE LAN, M.2, RGB Fusion, Smart Fan 5, Anti-Kükürt Dirençleri ile Intel Z370 Ultra Durable anakart 8. Jen. Intel® Core™ İşlemci Desteği Çift Kanallı ECC' siz Sınırlandırılmamış DDR4, 4 DIMM Intel® Optane™ Hafıza Uyumlu 2-Yollu CrossFire™ Çoklu-Grafik...
Z370P D3 (Rev. 1.0) | Anakart | GIGABYTE
CrossFire desteği, 25KV korumalı GbE LAN, M.2, RGB Fusion, Smart Fan 5, Anti-Kükürt Dirençler ile Intel Z370 Ultra Durable anakart 8. Jen. Intel® Core™ İşlemci Desteği Çift Kanallı ECC' siz Sınırlandırılmamış DDR4, 4 DIMM Intel® Optane™ Hafıza Uyumlu 2-yollu CrossFire™ Çoklu-grafik desteği...
Yukarda 2 tane anakart var. Hangisini almalıyım sizce hangisi daha iyiyse onu alacağım. Hangisi hız falan konusunda daha iyidir? Yardimci olursaniz sevinirim.
İkisinin karşılaştırılmış hali bu sitede var bir bakarsınız. GIGABYTE Z370 HD3 (rev. 1.0) vs GIGABYTE Z370P D3 (rev. 1.0) | DDR4Motherboard
Son düzenleyen: Moderatör: