i5 9400F sistemi Catalina'dan yükseltme

CidQu

Hectopat
Merhabalar, bilgisayarımı bir süredir Catalina'da sıkıntısız olarak kullanıyorum fakat macOS Big Sur'u de denemek istiyordum. Yükseltmenin herhangi bir yolu var mı? Direkt setup olarak kurmayı denedim ha bire kendini restartlıyor ve başladığı yere geri dönüyor. Şimdiden teşekkürler.

Bilgisayar:
  • i5 9400F.
  • RX 5600XT.

Dosya Ekleri

• Screen Shot 2020-08-21 at 10.37.28.png
    Screen Shot 2020-08-21 at 10.37.28.png
    349,4 KB · Görüntüleme: 117
Son düzenleyen: Moderatör:
EFI'de sorun olabilir ve temiz kurulum gerekiyor.
Biraz zor olacak içindeki bilgilerden dolayı. Biraz sonra geçeyim o zaman, yardımınız için teşekkürler.

clover ile çalışmaz opencore geçmeni tavsiye ederim..!

Eskiden Mojave ile Catalinayı bu şeklide Clover ile yapmıştım sorunun bu olduğunu düşünmüyorum.

Biraz zor olacak içindeki bilgilerden dolayı. Biraz sonra geçeyim o zaman, yardımınız için teşekkürler.

Eskiden Mojave ile Catalinayı bu şeklide Clover ile yapmıştım sorunun bu olduğunu düşünmüyorum.
Bu BigSur öncesi için dediklerin doğru fakat BigSur 'da işler değişti ve bundan sonra böyle olacak. OpenCore ile devam edilecek. Taki bir hibrit model bulunmadıkça, mesela OpenCore'dan Clover çağrılarak veya cloverden OpenCore çağrılarak boot edilmesi gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı