i5-9400F Uyumlu İşlemci Fanı

ArdaY.

Kilopat
Yer
Ankara
Merhabalar. I5-9400F uyumlu yani 1151 soket iyi soğutan işlemci fanı arıyorum. Stok fan oyunlarda 100 dereceye kadar çıkardığı için almak durumunda kaldım. Kasam dün İtopya tarafından hazır montaj edilmiş bir şekilde elime ulaştı boşta genelde 60 derece PUBG Lite gibi oyunda 99'u gördüğü oldu. Mesela masaüstünde F5 spamlayınca da 15 derecelik artış gösteriyor değerler. Sizce fanı değiştirsem düzelir mi? Yani sorun fanda mı? Fan tam takılı olmayabilir dediler denedim fakat yerine oturmuştu. Bir arkadaş BIOS güncelle düzelir demişti. Gece deneyeceğim düzelmesi mümkün mü bilmiyorum. Çözümleri söylerseniz sevinirim.

Eğer sorun fanda ise bana 200 lirayı geçmeyecek maksimum 220 lira değerinde iyi soğutan kasa önerebilirseniz sevinirim. Ben bunu düşünmüştüm fakat pek bir bilgim olmadığından size danışmak istedim.

Kasa da 4 adet fan bulunmakta yani bir sıkıntı yok onlarda. Sharkoon TG4 kasa kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz fanlardan ziyade içinde bakır ısı boruları olan kule tipi soğutuculardan tercih edin. Bunu alabilirsiniz.

Bende fazladan bundan var. İsterseniz göndereyim.

Bende fazladan bundan var. İsterseniz göndereyim.
Eğer ciddiyseniz çok çok mutlu edersiniz. Fakat benim işlemcim 1151 soket bu attığınıza uygun olur mu? Size nasıl ulaşabilirim?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı