Aynen.Adam 9400F ile darboğaz olur mu demiş, millet 10400F al demiş. Bu ne saçmalık arkadaş? Adam darboğaz olur mu diyor siz bunu al diyorsunuz. Destek olacağınıza köstek oluyorsunuz.
Al dostum, darboğaz olmaz.
Bu videoda da tam tersi, napalım? Boş attın demek neyin kompleksi?
Gereken cevabı vermiş sana ulubeyyb. Şunu sat, bunu al derdindesin sen daha.Senin tavrına aynı şekilde karşılık verdim.
Attığın videoda da 9400F ile 10100F'in başa baş oldukları görünüyor. Aynı paraya aynı performansta yeni nesil anakart dururken, eski nesilde kalması saçma. 2 gün sonra eline para geçerse 10100F'i 500 TL'ye satıp daha güçlü bir işlemci de alabilir. 9400F'i pahalı olduğu için daha zor satar. 10100F darboğaz yapacak diye alma diyorsun, ama aynı paraya 9400F aldırıyorsun. Kaldı ki ikisi de büyük oranda darboğaz yapmaz. Burada bir tutarsızlık var. Bütün bunları 9400F kullanıcısı olarak yazıyorum.
1 cümle önerimi yaptım, sonrasında da 9400F ile darboğaz olmaz dedim. Şunu al şunu alma derdinde değilim ben. Senin 10100F alırsan darboğaz yapacak paran boşa gidecek deyip 9400F aldırma önerini dert ettim ben.Gereken cevabı vermiş sana ulubeyyb. Şunu sat, bunu al derdindesin sen daha.
O dert sende kalsın, konudan kopmuşsun belli. Takıntılarını çözmelisin. Kendin de itiraf ediyorsun dert ettim diye.1 cümle önerimi yaptım, sonrasında da 9400F ile darboğaz olmaz dedim. Şunu al şunu alma derdinde değilim ben. Senin 10100F alırsan darboğaz yapacak paran boşa gidecek deyip 9400F aldırma önerini dert ettim ben.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.