i5 9400F ve B360 kullanmak için BIOS update gerekli mi?

Kardeşim teşekkür ederim. Onuda sen seç :)
Gigabyte tavsiye ederim. Asrock'a göre çok daha tecrübeli bir marka. Ama bir aralar Gigabyte anakartlarda oyun performansında düşüş efsanesi vardı. Tercihinize kalmış. Ben olsam Gigabyte alırdım. 3-5 FPS az olsun ama sağlam olsun :)

Gigabyte tavsiye ederim. Asrock'a göre çok daha tecrübeli bir marka. Ama bir aralar Gigabyte anakartlarda oyun performansında düşüş efsanesi vardı. Tercihinize kalmış. Ben olsam Gigabyte alırdım. 3-5 FPS az olsun ama sağlam olsun :)
Peki benim seçtigim kartı neden begenmediniz? Ne güzel ATX kocaman kart idi 😄 Peki bu Gigabaytecige BIOS güncellemesi falan gerekmicektir umarım tak çalıştır olur :)

Peki benim seçtigim kartı neden begenmediniz? Ne güzel ATX kocaman kart idi 😄 Peki bu Gigabaytecige BIOS güncellemesi falan gerekmicektir umarım tak çalıştır olur :)
B365 için gerekmiyor benim bildiğim. Aldığınız kart daha eski bir seri. Aynı paralara yeni bir kart almak varken neden eski kart alasın ki? B360 alsaydın Bios Update şart idi :) Onu da elinde 8. nesil bir işlemci olmadan yapamazdın. Ya servise ya aldığın yere yaptırman gerekecekti :)
Gigabyte kartın fabrika çıkışı CPU destek listesi: Tıkla

Bizim bu insanımızdaki boyut sevdası :) İllaha büyük olsun diyorsun. Anakart performansa etki eden bir kart değil uygun fiyatlı bir B365 anakart al geç.
Fİyat performans olarak bu kartı öneririm 4 slot RAM çift M2 desteği ve M2 slotunda pasif soğutma olması flan fiyatıda gayet uygun. Ayrıca HDMI ve Type-C çıkışı gibi yeni nesil özellikleride var.

Bizim bu insanımızdaki boyut sevdası :) İllaha büyük olsun diyorsun. Anakart performansa etki eden bir kart değil uygun fiyatlı bir B365 anakart al geç.
Fİyat performans olarak bu kartı öneririm 4 slot RAM çift M2 desteği ve M2 slotunda pasif soğutma olması flan fiyatıda gayet uygun. Ayrıca HDMI ve Type-C çıkışı gibi yeni nesil özellikleride var.
Sorun boyut değil 5+1 ses kanallı anakart istedi önerdim iki tane :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı