1000 liraya satmayı deneyin belki alan çıkar,Bütçe 2000 TL falan. MSI GTX 1050 2 GB OC ikinci el kaç TL'den satarım?
Bunu alabilirsiniz.
1000 liraya satmayı deneyin belki alan çıkar,Bütçe 2000 TL falan. MSI GTX 1050 2 GB OC ikinci el kaç TL'den satarım?
1000 liraya satmayı deneyin belki alan çıkar,
Bunu alabilirsiniz.
O PSU'lu kasayı alırsanız bunu da alırsanız 4,5 bin çıkar cebinizden. Hem bayağı sağlam upgrade olur. AAA oyunları falan oynarsınız rahatça.Bunun için ilk önce PSU ve kasa almam lazım.
O PSU'lu kasayı alırsanız bunu da alırsanız 4,5 bin çıkar cebinizden. Hem bayağı sağlam upgrade olur. AAA oyunları falan oynarsınız rahatça.
Hocam takıntılıysanız 2060 almayın ısınan bir seri çünkü 75 leri görebilirsiniz. Evet gerisinde.Ben biraz takıntılı biriyim. Ekran kartı 65 dereceyi görünce bile rahatsız oluyorum. O yüzden ilk kasayı almak tercihim. RTX 2060 bildiğim kadarıyla 3060'ın biraz gerisinde değil mi?
Hocam takıntılıysanız 2060 almayın ısınan bir seri çünkü 75leri görebilirsiniz. Evet gerisinde.
1660 süper, ti olabilirPeki ısınmayan güçlü bir kart var mı? GTX serisinden de olur.
1660 Super, Ti olabilir.
Evet aynı güçteler, şuanlık 1080P Med Ayarlarda 60-80 FPS alırsınız AAA oyunlarda. 2020 öncesi oyunları high'da oynarsınız tahminimce.RTX 3050 ile aynı güçteler bunlar öyle biliyorum değil mi? Bunlar oyunları hangi grafik ayarında oynatır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.