i5 9400F ve GTX 1650 Super sistemde Warzone FPS düşmesi

Ugur gg

Hectopat
Merhaba. Benim sistem GTX 1650 Super, i5 9400F, 8 GB RAM ve 500W PSU var. Warzone'da surekli FPS düşmesi yasiyorum. Ve oyunda sürekli görüntüyü yükleyemiyor yani evler falan bahçeler bulaniklasiyor. Bunun sorunu nedir? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba. Benim sistem GTX 1650 Super, i5 9400F, 8 GB RAM ve 500W PSU var. Warzone'da surekli FPS düşmesi yasiyorum. Ve oyunda sürekli görüntüyü yükleyemiyor yani evler falan bahçeler bulaniklasiyor. Bunun sorunu nedir? Şimdiden teşekkürler.

RAM’i çift kanal 16 GB (2x8) yapmanızı öneririm.

O oyuna 8GB RAM yetmiyor. Ortalama 12GB civarı RAM kullanan bir oyun kendisi. Sorun bu.

Geçici çözüm için ayarları düşük yapabilirsiniz. O zaman kullanım 9GB bandına düştüğü için 8GB ile pek sorun yaşamazsınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı