i5 9400F ve GTX 1650S darboğaz yapıyor

QralCrazy

Decapat
Daha fazla  
Assassin's Creed Odyssey oynuyorum ve darboğaz yaşıyorum arada bir. Şayet arka planda oyun vesaire indiriyorsam aşırı bir darboğaz biniyor, kasmaya başlıyor ve oynatmıyor problemin işlemci dışınca kaynaklanabileceğini merak ettim. Yardımlarınız için teşekkür ederim :)

Sistem;

İşlemci: Intel Core i5 9400F.
Ekran kartı: MSI GeForce GTX 1650 Super Gaming X 4 GB 128Bit GDDR6 DX(12) PCI-e 3.0
Anakart: MSI MAG Z390 Tomahawk 4400(OC) RGB ATX.
RAM: HyperX Fury RGB 24 GB DDR4 3200MHz CL16.
HDD: Seagate skyhawk 3.5" 1TB SATA.
SSD: SanDisk Ultra 3D 500GB M.2
Kasa: Cougar gemini s Silver.
Sıvı soğutma: Aigo DarkFlash 240.
Monitör: Samsung 21.5 60Hz (monitörü değiştireceğim).

Bu arada oyunu Full ayarda oynuyorum.

Oyun içi kullanım değerleri nasıl oluyor? Darboğaz olduğundan emin olalı
resim_2021-03-16_174723.png
işlemcimi acilen değiştirmem lazım arka planda sadece opera açık ve darboğazın kendisini görebiliyorum. Anlam veremediğim şey bu işlemci bu ekran kartını nasıl besliyemez sistem 4 aylık bu arada

Oyunun optimizasyonu sıkıntılı.
nasıl ayarlayabilirim ki Ayarları Custom yaptığım içinmi acaba ? ultrahigh'a çeksem düzelirmi
Darboğaz yok, işlemci kullanımı çok yüksek. Sebebini bilmiyorum ama darboğaz olmadığına emin olun.
need for speed heat da aynı sorunu yaşadım o yüzden turboboostu açtım ama hala aynı sorun var

Assassin's Creed Odyssey dışında Origins'te de bu sorun var. Şuanki sistemim ile ben de darboğaz yaşamıştım. Yabancı forumlara bakarsan çok fazla yaşayan kişi olduğunu sen de görürsün. Sistemde sorun yok fakat oyundan dolayı binen bir darboğaz söz konusu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı