i5 9400F ve GTX 1660 sistem nasıl?

Şu an kargoda gelecek az kaldı.

Ben de almayı düşünüyorum. Bayram sonrası veya bir sonraki hafta. Sanırım sizin kargonuzun gelmesini bekleyeceğim. Sorun olmazsa size ulaşabileceğim bir mail adresi verebilir misiniz? Elinize ulaştıktan sonra, sistemle ilgili tecrübelerinizi bana aktarabilirseniz çok büyük sevaba girmiş olursunuz :D.

Ben de almayı düşünüyorum. Bayram sonrası veya bir sonraki hafta. Sanırım sizin kargonuzun gelmesini bekleyeceğim. Sorun olmazsa size ulaşabileceğim bir mail adresi verebilir misiniz? Elinize ulaştıktan sonra, sistemle ilgili tecrübelerinizi bana aktarabilirseniz çok büyük sevaba girmiş olursunuz :D.
Sistemi ben aldığımda 5450 gibi bir fiyata almıştım şu anda aynı benim özelleştirmelerden yapar iseniz 5240 gibi bir fiyata geliyor yani biraz kazık yedim gibi.Mail adresim:[email protected] Onun dışında ben de sistemi bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım.Arkadaşım aldı kullanalı 1 ay oluyor hiçbir sıkıntısı olmadığını söyledi.Ben alırken ekran kartının 2 fanlı modeli vardı ama şimdi daha düşük fiyata 3 fanlı modeli koymuşlar :(. Kasayı Thermaltake versa j25 ve ssd'yi toshiba ocz480 yaptım.

Sistemi ben aldığımda 5450 gibi bir fiyata almıştım şu anda aynı benim özelleştirmelerden yapar iseniz 5240 gibi bir fiyata geliyor yani biraz kazık yedim gibi. Mail adresim:[email protected] onun dışında ben de sistemi bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım. Arkadaşım aldı kullanalı 1 ay oluyor hiçbir sıkıntısı olmadığını söyledi. Ben alırken ekran kartının 2 fanlı modeli vardı ama şimdi daha düşük fiyata 3 fanlı modeli koymuşlar :(. Kasayı Thermaltake versa J25 ve SSD'yi Toshiba OCZ480 yaptım.

Öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Ben de SSD'yi o aynı şekilde değiştirmeyi ve işlemciyi 3600 yapmayı düşünüyorum. Ama kasayı Rampage olarak bırakmayı düşünüyorum. Arkadaşınız hangi kasa modelini kullanıyor. Rampage ile 1 aydır kullanıp sorun yaşamadıysa ben de kasayı Rampage olarak alabilirim.

Öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Ben de SSD'yi o aynı şekilde değiştirmeyi ve işlemciyi 3600 yapmayı düşünüyorum. Ama kasayı Rampage olarak bırakmayı düşünüyorum. Arkadaşınız hangi kasa modelini kullanıyor. Rampage ile 1 aydır kullanıp sorun yaşamadıysa ben de kasayı Rampage olarak alabilirim.
Şey arkadaşım alırken corsair carbide spec delta modeli vardı onda o kasadan var.Rampage kasayı araştırmadığım için bilmiyorum.Bir de psu biraz daha kaliteli olsun diye thermaltake aldım.Böyle sistemi çok bilmediğim bir psu'ya emanet edemezdim :)

Şey arkadaşım alırken Corsair Carbide Spec Delta modeli vardı onda o kasadan var. Rampage kasayı araştırmadığım için bilmiyorum. Bir de PSU biraz daha kaliteli olsun diye Thermaltake aldım. Böyle sistemi çok bilmediğim bir PSU'ya emanet edemezdim :)

PSU konusunda haklısınız. Madem arkadaşınız da Rampage almamış. Tecrübe eden kimse de yok forumda. En iyisi ben de kasayı değiştireyim. Sizin versa J25 sorunsuz olursa ben de ondan alırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı