Selam, detaylı bilgiye sahip olmadan anladığım kadarıyla fiyat/performans bilgisayarı dizmeye çalıştım. Şu böyle olsa, bu böyle olsa daha iyi olur dediğiniz parçalar var mı? Yahut link atıp şu hazır sistemi alsan daha iyi olur dediğiniz PC var mı? Intel ve NVIDIA kullanmak istiyorum, AMD önermeyin lütfen. Vatan'ın KDV indirimleri hangi arayla oluyor onu da bilen varsa makbüle geçer.
Parçaların Vatan'dan toplama zorunluluğu var mı bilemiyorum fakat yakın fiyatlara 1660 Ti tercih etmelisiniz. Örneğin;
2006 TL: MSI VGA GEFORCE GTX 1660 TI GAMING X 6GB PCI-E 3.0 Ekran Kartı
Kasa ve PSU olarak farklı bir model alabilirsiniz. Everest kasa veya bu modeli ne kadar kalitelidir bilemiyorum fakat mevcut PSU pek kaliteli olmayabilir. Alternatif birçok kasa ve PSU bulunabilir. Bunun dışında gayet iyi gibi. Parça parça toplamak isterseniz ürünler bir tık daha ucuza bulunabilir.
MSI Nvidia GeForce GTX 1660 Gaming X 6GB 192Bit GDDR5 DX(12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
MSI GeForce GTX1660 GAMING X 6GB GDDR5 192Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Aynen daha ucuz ama hepsiburada da çekirdek hızı 1530 mhz yazarken Vatan'da 1860 mhz yazıyor. Onun olayı nedir, bilgin var mı? Ben AMD kullanmak istemiyorum. Kasa için başka bir şey önerirsen mutlaka dikkate alırım.
Parçaların Vatan'dan toplama zorunluluğu var mı bilemiyorum fakat yakın fiyatlara 1660 Ti tercih etmelisiniz. Örneğin;
2006 TL: MSI VGA GEFORCE GTX 1660 TI GAMING X 6GB PCI-E 3.0 Ekran Kartı
Kasa ve PSU olarak farklı bir model alabilirsiniz. Everest kasa veya bu modeli ne kadar kalitelidir bilemiyorum fakat mevcut PSU pek kaliteli olmayabilir. Alternatif birçok kasa ve PSU bulunabilir. Bunun dışında gayet iyi gibi. Parça parça toplamak isterseniz ürünler bir tık daha ucuza bulunabilir.
Selam, detaylı bilgiye sahip olmadan anladığım kadarıyla fiyat/performans bilgisayarı dizmeye çalıştım. Şu böyle olsa, bu böyle olsa daha iyi olur dediğiniz parçalar var mı? Yahut link atıp şu hazır sistemi alsan daha iyi olur dediğiniz PC var mı? Intel ve NVIDIA kullanmak istiyorum, AMD önermeyin lütfen. Vatan'ın KDV indirimleri hangi arayla oluyor onu da bilen varsa makbüle geçer.
İşlemcilerimiz aynı fakat ben sana ayrı olarak bi soğutucu daha almanı öneririm içinden çıkan fan o kadarda verimli değil PUBG de minimum 70 oluyor. Benim için fazla bir değer ama senin kararın onun dışında sitemin iyi fakat bi kaç oyun ve sistemle birlikte ssd yetersiz kalabilir. Eğer bütçen uygunsa WD Caviar Blue 500 GB 3,5" SATA 3 32MB 7200 rpm Harddisk Fiyatları - Vatan Bilgisayar bunu almanı tavsiye ederim şimdiden hayırlı olsun.
Hepsiburada da indirim var. Bitmeden almanı tavsiye ederim. Ben biraz önce bu kartı sipariş verdim. Ortalama bir kart ve çoğu oyunda güzel FPS'ler veriyor. Şu haliyle tam F/P ürünü.
Asus ROG Strix GeForce GTX 1660 Ti OC Gaming 6GB 192Bit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!