i5-9400F ve GTX 1660 Sistem Toplama

Selam, detaylı bilgiye sahip olmadan anladığım kadarıyla fiyat/performans bilgisayarı dizmeye çalıştım. Şu böyle olsa, bu böyle olsa daha iyi olur dediğiniz parçalar var mı? Yahut link atıp şu hazır sistemi alsan daha iyi olur dediğiniz PC var mı? Intel ve NVIDIA kullanmak istiyorum, AMD önermeyin lütfen. Vatan'ın KDV indirimleri hangi arayla oluyor onu da bilen varsa makbüle geçer.

topladığım pc.png

Parçaların Vatan'dan toplama zorunluluğu var mı bilemiyorum fakat yakın fiyatlara 1660 Ti tercih etmelisiniz. Örneğin;

2006 TL: MSI VGA GEFORCE GTX 1660 TI GAMING X 6GB PCI-E 3.0 Ekran Kartı

Kasa ve PSU olarak farklı bir model alabilirsiniz. Everest kasa veya bu modeli ne kadar kalitelidir bilemiyorum fakat mevcut PSU pek kaliteli olmayabilir. Alternatif birçok kasa ve PSU bulunabilir. Bunun dışında gayet iyi gibi. Parça parça toplamak isterseniz ürünler bir tık daha ucuza bulunabilir.

Vatan'dan almayın. Hepsiburada'da indirim var çok daha iyisini alırsınız. Örneğin istediğiniz 1660 ekran kartı 1700 TL.

Ayrıca Everest kasa ve PSU almayın. Kalitesiz ürün. 9400F'e 1200 TL para vereceğine Hepsiburada'dan R5 3600 al, 1250 TL.

Aynen daha ucuz ama hepsiburada da çekirdek hızı 1530 mhz yazarken Vatan'da 1860 mhz yazıyor. Onun olayı nedir, bilgin var mı? Ben AMD kullanmak istemiyorum. Kasa için başka bir şey önerirsen mutlaka dikkate alırım.
Parçaların Vatan'dan toplama zorunluluğu var mı bilemiyorum fakat yakın fiyatlara 1660 Ti tercih etmelisiniz. Örneğin;

2006 TL: MSI VGA GEFORCE GTX 1660 TI GAMING X 6GB PCI-E 3.0 Ekran Kartı

Kasa ve PSU olarak farklı bir model alabilirsiniz. Everest kasa veya bu modeli ne kadar kalitelidir bilemiyorum fakat mevcut PSU pek kaliteli olmayabilir. Alternatif birçok kasa ve PSU bulunabilir. Bunun dışında gayet iyi gibi. Parça parça toplamak isterseniz ürünler bir tık daha ucuza bulunabilir.
Attığınız link açılmıyor. Aynen Vatan olsa iyi olur. Kasa için başka bir önerin varsa mutlaka dikkate alırım.

Bunu mu tercih edeyim 1660 gaming x'e nazaran?

Selam, detaylı bilgiye sahip olmadan anladığım kadarıyla fiyat/performans bilgisayarı dizmeye çalıştım. Şu böyle olsa, bu böyle olsa daha iyi olur dediğiniz parçalar var mı? Yahut link atıp şu hazır sistemi alsan daha iyi olur dediğiniz PC var mı? Intel ve NVIDIA kullanmak istiyorum, AMD önermeyin lütfen. Vatan'ın KDV indirimleri hangi arayla oluyor onu da bilen varsa makbüle geçer.

Eki Görüntüle 435093
İşlemcilerimiz aynı fakat ben sana ayrı olarak bi soğutucu daha almanı öneririm içinden çıkan fan o kadarda verimli değil PUBG de minimum 70 oluyor. Benim için fazla bir değer ama senin kararın onun dışında sitemin iyi fakat bi kaç oyun ve sistemle birlikte ssd yetersiz kalabilir. Eğer bütçen uygunsa WD Caviar Blue 500 GB 3,5" SATA 3 32MB 7200 rpm Harddisk Fiyatları - Vatan Bilgisayar bunu almanı tavsiye ederim şimdiden hayırlı olsun.

Eki Görüntüle 435093
XIGMATEK VENOM X 650W 80 PLUS POWER 4x120mm RGB FANLI USB3.0 TEMPER CAMLI KASA - Vatan Bilgisayar Kasa olarak öneririm hava akışı gayet iyi ve PSU su 80 plus ayrı olarak ilerde yükseltmeler yapacak olursan PSU da elverişli alternatif olarak tabiki bunuda alabilirsin kaliteli bir kasa COOLER MASTER MASTERBOX LITE 5 600W 80PLUS MidT ATX PENCERELİ KASA - Vatan Bilgisayar

Son düzenleme:
Hepsiburada da indirim var. Bitmeden almanı tavsiye ederim. Ben biraz önce bu kartı sipariş verdim. Ortalama bir kart ve çoğu oyunda güzel FPS'ler veriyor. Şu haliyle tam F/P ürünü.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı