İ5 9400F ve GTX 1660 Super sisteme 240 Hz takılır mı?

Erhandmja

Centipat
Son düzenleme:

Bu sisteme 240 Hz takilir mi? 240 FPS alabilir mi? 144 alın 240 gereksiz falan demeyin soruyu cevaplayın lütfen.
Grafik yükü ağır olmayan oyunlarda belki olabilir ancak üst düzey oyunlarda istediğinizi elde edeceğinizi sanmıyorum.

Ağır CS:GO oyuncusu iseniz, rekabete çok önem veriyorsanız alınır. Ancak CS:GO ve "MOBA" oyunları dışında diğer AAA oyunlar için istediğiniz verimi alamazsınız. LoL tarzı oyunlarda da yenileme hızı ve FPS ne kadar önemli bilmiyorum açıkçası.

240 FPS alabileceğin oyun sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecektir güncelde. CS-GO'da profesyonel bir kariyer düşünüyorum diyorsan al 240 fps sabit alabilirsin low ayarlar ile ama diğer türlü 144hz almalısın ki zaten 1660 SUPER ile 3A oyunların çoğunda yüksek ayarlarda 144 fpsi de sabit alamayacaksın.

Bu sisteme 240 Hz takilir mi? 240 FPS alabilir mi? 144 alın 240 gereksiz falan demeyin soruyu cevaplayın lütfen.
CS:GO ve LOL gibi oyunlarda 240FPS alabilir ama diğer oyunlarda alacağını hiç sanmıyorum. Benzer bir sisteme sahibim ve çoğu oyunda 144Hz monitörü bile besleyemiyor ama 120FPS civarı aldığı için 144Hz aldığıma pişman değilim 😀

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı