OktayTapan35 Decapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 14 16 Temmuz 2019 #1 Merhaba. 1 ay önce bilgisayar topladım topladığım bilgisayarın sistem özelliklerini resimle koyacağım ama düşük FPS alıyorum. League Of Legends'de bile neden olabilir? İnternette aynı sistemle benim aldıgım FPS'in 3 katını alıyorlar.
Merhaba. 1 ay önce bilgisayar topladım topladığım bilgisayarın sistem özelliklerini resimle koyacağım ama düşük FPS alıyorum. League Of Legends'de bile neden olabilir? İnternette aynı sistemle benim aldıgım FPS'in 3 katını alıyorlar.
Rocky Balboa Megapat Katılım 15 Kasım 2016 Mesajlar 387 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2019 #2 Düşük fps'den kastın nedir ? vsync açık olabilir mi ? MSI Afterburner ile sistem kullanımını kontrol et derim. Artı 0 Eksi
Düşük fps'den kastın nedir ? vsync açık olabilir mi ? MSI Afterburner ile sistem kullanımını kontrol et derim.
M Mr.Ace Hectopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 430 Çözümler 4 17 Temmuz 2019 #3 Oyun ici msi afterburner verilerinizi kullandiginiz ayarlari burda ekran goruntusu alip paylasirsaniz daha saglikli cevaplar verilebilir. Artı 0 Eksi
Oyun ici msi afterburner verilerinizi kullandiginiz ayarlari burda ekran goruntusu alip paylasirsaniz daha saglikli cevaplar verilebilir.
N Noixol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 1.536 Çözümler 2 17 Temmuz 2019 #4 Gidip LoL ile karşılaştırmayın sistemi, AAA oyunlar ile karşılaştırın. Ayarlarınız farklıdır. Artı 0 Eksi
kifkaf Hectopat Katılım 14 Nisan 2019 Mesajlar 900 Çözümler 4 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2019 #5 Aldığınız değerleri paylaşır mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS OktayTapan35 Decapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 14 18 Temmuz 2019 #6 Rocky Balboa dedi: Düşük fps'den kastın nedir ? vsync açık olabilir mi ? MSI Afterburner ile sistem kullanımını kontrol et derim. Genişletmek için tıkla... Hayır açık değil. Noixol dedi: Gidip LoL ile karşılaştırmayın sistemi, AAA oyunlar ile karşılaştırın. Ayarlarınız farklıdır. Genişletmek için tıkla... Ayarlarım normal Artı 0 Eksi
Rocky Balboa dedi: Düşük fps'den kastın nedir ? vsync açık olabilir mi ? MSI Afterburner ile sistem kullanımını kontrol et derim. Genişletmek için tıkla... Hayır açık değil. Noixol dedi: Gidip LoL ile karşılaştırmayın sistemi, AAA oyunlar ile karşılaştırın. Ayarlarınız farklıdır. Genişletmek için tıkla... Ayarlarım normal
N Noixol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 1.536 Çözümler 2 18 Temmuz 2019 #7 Testlerdeki ayarlar farklıdır, ya en yüksek ya en düşük. Artı 0 Eksi