i5 9400F ve GTX 1660 Ti Stuttering Problemi

Bi Albion online de deneye bilme imkanınız var mı? Bende mesela ilerlerken online oyuncu görünce takılmalar oluyor.

Bi Albion online de deneye bilme imkanınız var mı? Bende mesela ilerlerken online oyuncu görünce takılmalar oluyor.
Denedim, rastgele oluyor stutter.Yani oyuncu görünce de olabiliyor, yürüyüp koşarken de olabiliyor.

Bu çektiğimiz ne be kardeşim. İnan hiç oyun oynamıyorum artık
ben de anlamıyorum.. millet fx 6300 ile bile gram stutter olmadan oyun oynuyor, ben bu sorun oldukça tiksinti duyup direk alt f4 çakıyorum. Bıktım artık.

Malesef Girmedigim site bakmadıgım forum kalmadı ama yok abi cidden neyden kaynakladıngını çözemiyorum

Malesef Girmedigim site bakmadıgım forum kalmadı ama yok abi cidden neyden kaynakladıngını çözemiyorum
Ben de.. pcyi başka bir evde denediniz mi? Denemediğim bir g-sync 144 hz monitör bi de bu kaldı.Son çare xbox alıp yıllar içinde kendi kendine düzelene kadar onunla oyun oynamak benim için..

Ben de.. pcyi başka bir evde denediniz mi? Denemediğim bir g-sync 144 hz monitör bi de bu kaldı.Son çare xbox alıp yıllar içinde kendi kendine düzelene kadar onunla oyun oynamak benim için..
Ben monitorde degiştirdim ama degişen birşey olmadı. Son olarak başka biyerde denemek yada güç kaynagı alıp denemek kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…