i5 9400F ve GTX 1660 Ti Stuttering Problemi

Aynı sorunu bende RTX 2070 ile yaşıyorum ve ne yaptıysam çare olmadı. Yeni ekran kartında sorun düzelirse bilgi verirseniz sevinirim. Artık bende sorunun ekran kartından olduğunu düşünüyorum.
Tamamdır dostum. Başarılar dilerim

Ekran kartım değişim/iade oldu. Bakalım düzelecek mi

UPS güç kaynağında aldım geldiği zaman sonuçlarını paylaşacagım

Aynı sorunu bende RTX 2070 ile yaşıyorum ve ne yaptıysam çare olmadı. Yeni ekran kartında sorun düzelirse bilgi verirseniz sevinirim. Artık bende sorunun ekran kartından olduğunu düşünüyorum.
Tabi ki de bilgilendiririm zaten farklı bir konuda bı arkadaş rtx 2060 ile bu sorunları yaşarken rx 5700 xt e geçince düzeldigini söylemişti. Yeni nesil Nvidia ekran kartlarında sorun yaşayanlar var.

Tamamdır dostum. Başarılar dilerim

Ekran kartım değişim/iade oldu. Bakalım düzelecek mi

UPS güç kaynağında aldım geldiği zaman sonuçlarını paylaşacagım
Ben çözüme ulaşamadım, sen ulaşabildin mi ?

Ben çözüme ulaşamadım, sen ulaşabildin mi ?
Bende daha herhangi bir çözüme ulaşamadım. Yeni 3200MHz RAM aldım ancak yine bir şey değişmedi. Bakalım arkadaş cevap verirse ona göre hareket edeceğim? Ancak yeni bir şey fark ettim GPU kullanımı düştüğü sırada Güç kısmında da bir düşüş oluyor. MSI Afterburner ile kontrol ediyorum.

Ekran kartı 2 gün önce geldi. Testlerim sonucu sorunun düzelmediğini fark ettim. Bu arada UPS de aldım, onunda faydası olmadı.

Aynen değişime uğradı.
O zaman muhtemelen benimde ekran kartını servise göndermem bir işe yaramayacak. Bugün takılma olan bazı oyunları SSD'ye kurdum ve takılmalar nadirleşsede ara ara oldu. Acaba diyorum HDD kaynaklı bir sorun mu? Hocam birde sizin kart neydi?

Şuan ki rx 570 bundan önce 1060 6 GB olan ekran kartımdada daha öncekilerdede bu sorun vardı.
Nasıl bir sorun ise son 3-4 bilgisarımda bu illetle karşılaşıyorum artık konsola geçme vakti geliyor gibi

Benimde önceki 2070 kartımdada vardı problem servise verdim değişim verdiler bundada var. HDD olabilir problem. Işlemcim, RAM, GPU değişti sorun devam ediyor. Artık ya PSU ya anakart ya da HDD diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…