i5 9400F ve GTX 1660S sistem açılmıyor

zafer34

Picopat
Daha fazla  
Mehabalar 01.06.2020 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan almış olduğum PC'de sorunum var ama çözemedim PC acıyorum. Win logosuna gelince siyah ekranda duruyor. Birkaç saniye sonra monitör uyku moduna geçiyor, PC restleyince düzeliyor. Sorun nereden olabilir acaba? Vatan Bilgisayar'a götürdüm, SSD değişti, gene aynısını yaptı. Tekrar götürdüm BIOS güncel değil, dediler BIOS güncelediler. Kurdum açtım terardan aynısını yapıyor. Sorun nereden olabilir acaba?

PC özlikleri:

i5 9400F soket1151.
ASUS Prime B365M- Kingston 480GB HyperX Fury SSD.
ASUS GeForce GTX1660 Super ekran kartı.
Ballitix DDR4 2666 MHz 16 GB RAM (2*8)

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu sorun ya SSD'den yapar ki değişmişsiniz ya da PSU. PSU'dan şüpheleniyorum ve büyük ihtimal Rampage ya da Power Boost. İmkan varsa elinizde iade edin.

Bu sorun ya SSD'den yapar ki değişmişsiniz ya da PSU. PSU'dan şüpheleniyorum ve büyük ihtimal Rampage ya da Power Boost. İmkan varsa elinizde iade edin.

Evet Rampage ATX kasa ile verdiler yalnız bir şeyden şüphelendim bilmiyorum ondan olabilir mi monitör cevirici aldım VGA hdım ceviriyor acaba ondan yapar mı diye şüpeleniyorum cünkü kasayı komple götürdüğümde Vatan Bilgisayar'a orada yapmadı ben geri getirip kurduğumda 1 sefer normal acılıyor sonra hep kapatıp actığımda aynı sorun oluyor.

Evet, kablodan dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…