İ5-9400F ve MSI B360M PRO-VD Anakart BİOS Güncelleme

RakunAMD

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarımcı
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi elimde bir Intel İ5-9400F işlemci var fakat ankart yok. Bu anakartı almayı düşünüyorum:

acaba bu ankartı alırsam BIOS uptade yapmam gerekir mi? Elimde eski bir Intel işlmeci yok. Ben anakartı kutudan çıktığı gibi kullanabilecek miyim, yoksa bir eski işlemci ile BIOS update mi etmem gerekiyor? Biraz hızlı cevap verirseniz sevinirim.

arkadaşlar şu anda msi sitesinden aldığım bilgiye göre bios uptade gerekiyormuş fakat şu an bu ankartı buldum bi bakarmısınız bios uptade kısmında 9. jenerasyon ile igili bir şey gözükmüyor ama 9.nesili destekliyor gözüküyor kutundan çıktığı gibi kullananilecekmiyim(bios uptadesiz).
Eski çıkışlı ise BIOS güncellemesi gerekebilir. Riske atmamak adına B365 çipsetli anakart alabilirsiniz.

b365 soketli anakartı kutudan çıktığı gibi işlemcimi takıp kullanabilirmiyim?

Almayı çok istiyorsanız ve şehrinizde MSI'ın yetkili servisi varsa götürüp bios güncellemesi yaptırabilirsiniz.

peki arkadaşın dediği bu anakartı alırsam bios uptade yapmama gerek kalırmı

ben bunada baktımda Sürüm 0606 ile En son Intel işlemci için uCode güncellendi diyor acaba bu ankartta bios güncelleme istioyr olabilirmi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı