i5 9400F ve RTX 2060S sistemde düşük performans

İnternetteki sonuçlar yanıltıcı olabiliyor mesela RAM miktarı ve MHz'si daha yüksek olabiliyor aynı olsa bile çift kanal kullanabiliyorlar bunu gibi pek çok şey var.

Evet öyle haklısınız ama CoD warzone da GPU çok fazla ısınıyor bikere PC resetledniği bile oldu sıcaklık 82'lere çıkıyor bunu nasıl çözebiliirm acaba?
Net cevap, RAM'leri tek kit olması. Diğer konuda dikkat etmemiştim. RAM'ler 16x1'miş. Dual Channel ile Single arasında FPS farkı çok.

GPU'nun fazla ısınması da bundan mı kaynaklı?

Net cevap, RAM'leri tek kit olması. Diğer konuda dikkat etmemiştim. RAM'ler 16x1'miş. Dual Channel ile Single arasında FPS farkı çok.

Diğer konuda ben de dikkat etmemiştim. Ancak dediğiniz gibi tek kanal olması çok ciddi fark yaratabilir. Ortalama 15-20 FPS civarında ama bu çok değişken. Çok daha fazla FPS verebilen oyunlarda fark 40 FPS kadar açılabilir.

Sorunun çözülene kadar konu açmakta son derece haklısın. Ancak sistem bileşenlerini şu an paylaştığın için çözüme daha çok yakınsın.

Ventus modeli normalden biraz fazla ısınır ancak 82 derece çok. Kasa içerisindeki hava akışı önemli. Buradaki arkadaşlara kasanın içini de çekip atarsan daha çok yardımcı olabilirler. Kasa içerisinde ısı yeterince tahliye olamıyor benim anladığım kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…