i5 9400F ve RTX 2060S sistemde düşük performans

emrecan6556

Kilopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bu da benim şansım olsa gerek iade işlemini rafa kaldıracağım artık. Bu sisteme bir ugrade yapmak istesem ilerde nereden başlamamı önerirsiniz işlemci mi bellek mi?

Sisteminizde RAM eksiği var ancak eksikte denemez, tek kanal. O da dağlar kadar fark yaratmaz. Bunun haricinde her şey yerli yerinde. Diğer arkadaşların önerilerine de dikkat edebilirsiniz.

Yarın akşama kadar vaktin var. Sonra kapatacaklar mağazalarını. En kötü şu Ram olayını çift kanal yapsınlar. O da nasıl olacak bilmiyorum ama.

Monitör.
(Bilmiyorum kaçıncı söyleyişim. :D)

Hocam bu monitörü bu kadar sevmeme nedeniniz nedir biraz açar mısınız? :D
Yarın akşama kadar vaktin var. Sonra kapatacaklar mağazalarını. En kötü şu RAM olayını çift kanal yapsınlar. O da nasıl olacak bilmiyorum ama.

Sadece o konuda yardımcı olacaklarını pek düşünmüyorum.

Hocam bu monitörü bu kadar sevmeme nedeniniz nedir biraz açar mısınız? :D
Hocam kaç kere anlatmam gerekiyor? 1080P oynadığınız için darboğaz yaşıyorsunuz. 2K oynadığınızda ekran kartının tam performansını alırsınız, darboğaz yaşamazsınız, görsel şölen yaşarsınız. Daha ne olsun?

Hocam kaç kere anlatmam gerekiyor? 1080P oynadığınız için darboğaz yaşıyorsunuz. 2K oynadığınızda ekran kartının tam performansını alırsınız, darboğaz yaşamazsınız, görsel şölen yaşarsınız. Daha ne olsun?

Monitör 2K olunca HZ ve MS düşüyor bildiğim kadarıyla yanlış da biliyor olabilirim bunlar çok farkeder mi?

Monitör 2K olunca HZ ve MS düşüyor bildiğim kadarıyla yanlış da biliyor olabilirim bunlar çok farkeder mi?
Alakası yok. 144Hz 2K monitörler var. 1 ms olanları da var. Ancak fiyatlar pahalı, o doğru. 60-75Hz alacaksanız 1500 civarına AOC'un büyük 31,5 inç 2K monitörleri var. Ortalama büyüklükte ekran, yüksek Hz, düşük ms, IPS veya VA panel istiyorsanız fiyat artacaktır. Sisteme en iyi upgrade bu olur. Ayrıca Intel'de tek kanal RAM o kadar da fazla fark etmiyor. 8x2 yapmak fazla bir performans artışına sebep olmaz.

Alakası yok. 144Hz 2K monitörler var. 1 ms olanları da var. Ancak fiyatlar pahalı, o doğru. 60-75Hz alacaksanız 1500 civarına AOC'un büyük 31, 5 inç 2K monitörleri var. Ortalama büyüklükte ekran, yüksek Hz, düşük ms, IPS veya VA panel istiyorsanız fiyat artacaktır. Sisteme en iyi upgrade bu olur. Ayrıca Intel'de tek kanal RAM o kadar da fazla fark etmiyor. 8x2 yapmak fazla bir performans artışına sebep olmaz.

Tamam teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı