i5 9400F ve RX 5500 XT sistem nasıl?

Windows'u çıkarırsam onaylanmamış kullanacağım değil mi tekrar düşününce mantıklı geldi.
Ücretsiz sürümü kendin yükleyip daha sonra 20-30 TL'ye anahtar alıp orijinal bir şekilde kullanabilirsin zaten. Geri kalan 700 TL ile de 5500XT 8 GB alabilirsin. Aynı kartın 4GB versiyonunu kullanıyorum bazen yetmeyebiliyor açıkcası.
 
Arkadaşlar bu PC'yi almayı düşünüyorum. Sorun çıkar mı? Amacım oyun için. Kasmadan oynar mıyım?

İşlemciyi kesinlikle Ryzen 5 3600 olarak değiştirin ve SSD kullanın.Ayrıca Windows'a o kadar para vermek yerine internette 15-20 TL'ye OEM Key'ler satılıyor onlardan alın.Bir de anakartı ASUS PRİME B450M-K olarak değiştirin.
 
Bir de sanırım o RAM'ler Sodimm türü RAM'lerden.
Sistemde o kadar hata var ki hangisini diyeceğimi şaşırdım.Ekran kartınızı da XFX almanızı tavsiye etmem.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı