i5 9400F ve RX 590 sistem toplama

Yazmış olduğun RAM fiyatı 579TL değil 289TL 2x için bile düşünüyor olsanız 2400MHz artık günümüzde düşük seviyelere geldi bu yüzden sana önerim.

Yazmış olduğun RAM fiyatı 579TL değil 289TL fakat 2400MHz artık günümüzde düşük seviyelere geldi bu yüzden sana önerim.
Hocam 2X RAM var ayrıca anakartı biraz düşük tuttum 3000 MHz RAM alsam da o performansı alamıyorum.
Ryzen 5 3600 yerine iyi bir seçim yaparak i5 9600K seçebilrsn bütçe yükselterek.
Ryzen 5 yok sistemde? i5 9400F koydum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı biraz düşük tuttum 3000 MHz RAM alsam da o performansı alamıyorum.
Geleceğe dönük bir sistem düşünüyorsan 3000MHz tercih etmelisin anakartın desteklemeyebilir şu an için(3000MHz olsa dahi alırsan 2400MHz'de çalıştıracaktır, çalışmayacak diye düşünüyorsan) fakat ileri de anakartını değiştireceğin zaman dediğime hak vereceksin sonuçta her iki RAM fiyatı da aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı değiştirin. Frisby kesinlikle alınmaz.
öneriniz nedir ?
Geleceğe dönük bir sistem düşünüyorsan 3000MHz tercih etmelisin anakartın desteklemeyebilir şu an için(3000MHz olsa dahi alırsan 2400MHz de çalıştıracaktır, çalışmayacak diye düşünüyorsan) fakat ileride anakartını değiştireceğin zaman dediğime hak vereceksin sonuçta her iki RAM fiyatı da aynı.
haklısınız bilgilendirme için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı