i5 9400F ve RX 6600 darboğaz yapar mı?

Sydraaa

Hectopat
Yer
Bursa / Eskişehir
Daha fazla  
i5 9400F işlemci, ASUS Prime H310M-K r2.0 anakartım 8 GB RAM var 16 yapacağım. RX 6600 ekran kartı almayı düşünüyorum. Sizde darboğaz yapar mı? Bence işlemciye yüklenen oyunlarda darboğaz olabilir diye düşünüyorum ama çoğunlukla da besleyeceğini düşünüyorum. Darboğaz hesaplama sitelerinde %0 darboğaz yazıyor. Sizin düşünceleriniz nedir? Bunu yazdıktan sonra uyuyor olacağım yarın da okulda olacağım düşüncelerinizin hepsini yazarsanız hepsini inceleyeceğim. Ayrıca ileride işlemci upgrade yapabilirim onun hakkında da geleceğe yatırım bir işlemci önerirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Darboğaz olsa bile o işlemciye alınabilecek en mantıklı kart RX 6600. Düşünmeden alın. İşlemci yükseltmesine gelecek olursak yine 9 nesil bir işlemci alabilirsiniz, daha mantıklı bir yükseltme için anakart ile yükseltme gerekecek, ben olsam i5 9400F uzun vir süre kullanırdım. Baktım 3-4 yıl sonra sistem gereksinimlerimi karşılamıyor, komple satar yeni sisteme geçerdim.

i5 9400F işlemci, ASUS Prime H310M-K r2.0 anakartım 8 GB RAM var 16 yapacağım. RX 6600 ekran kartı almayı düşünüyorum. Sizde darboğaz yapar mı? Bence işlemciye yüklenen oyunlarda darboğaz olabilir diye düşünüyorum ama çoğunlukla da besleyeceğini düşünüyorum. Darboğaz hesaplama sitelerinde %0 darboğaz yazıyor. Sizin düşünceleriniz nedir? Bunu yazdıktan sonra uyuyor olacağım yarın da okulda olacağım düşüncelerinizin hepsini yazarsanız hepsini inceleyeceğim. Ayrıca ileride işlemci upgrade yapabilirim onun hakkında da geleceğe yatırım bir işlemci önerirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Darboğaz olur fakat oynanmayacak derecede olmaz yüksek ayarlara alırsınız sıkıntı olmaz o bütçeye alınacak en iyi ekran kartı.

Biraz yapar fakat aşağısına da düşmemek gerek. Alınabilir.

Tam 10100F gücünde bir işlemci, illaki GPU'yu %99 yükte kullanmaya gerek yok, her türlü 60+ FPS ile akıcı oyun oynatır. Sıfır alacaksan daha iyi bir kart al hocam fiyatlar birbirine yakın gidiyor bu aralar, ileride nasıl olsa işlemci ve anakartı yükseltirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı