i5 9400F vs R5 2600

i5 9400F mi Ryzen 5 2600 mü?

• İntel Core i5 9400F

Oy: 8 47,1%
  • AMD Ryzen 5 2600

Oy: 9 52,9%

• Oy verenlerin toplamı
    17

404NotFound

Hectopat
Sadece oyun için alacağım işlemci olacaktır. Render, video çekme-yükleme işlemi yapmayacağım. Ankette dediğim işlemciler arasında kaldım. Oynadığım oyunlar Euro Truck Simulator 2, Rocket League, eFootball PES 2020. Ekran kartım 1050 Ti. Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.

Şuanda Ryzen 2600x kullanıyorum FPS bakımından intel daha önde ancak fiyat/performans bakımından diğer amaçlara da hitap ettiği için ben ryzen seçmiştim . 144 fps sabitleme gibi bi derdin yoksa sana daha uygun olan İntel.

Şuanda Ryzen 2600x kullanıyorum FPS bakımından intel daha önde ancak fiyat/performans bakımından diğer amaçlara da hitap ettiği için ben ryzen seçmiştim . 144 fps sabitleme gibi bi derdin yoksa sana daha uygun olan İntel.
Hocam valla 144 fps sabitleme derdim yok sadece beni maksimum 3 yıl götürsün yeter. İntel alacak gibiyim hocam çünkü oynadığım oyunlar tek çekirdek performansına göreymiş. Sizce ne alayın hocam?
Neden hocam i5 9400F değil de ryzen?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı