R5 3600 ?R5 3600 ikisinden de üstün ve performanslı bir işlemci.
2-3 sene yükseltme yapmak istemiyorum.En uygun f/p işlemci önerirseniz memnun olurum.AMD problemli değil mi?Herkes sürekli AMD şu sorunu,bu sorunu var diye konu açıyor sürekli forumda.Eğer sıfır sıkıntısız 2-3 yıl götürecekse 1.500 liraya kadar çıkabilirim.9400F seneye yıkanacak, 1375₺ verip 3600 alırsan bu sorunla karşılaşmazsın.
Bilgisayarın b'sinden anlamayan "baba bana papci açacak pc al" diyen kişilerin bile elinde Ryzen var bu kadar çok konu görmeniz normal araştırmadan konu açıldığı için. Ryzen 1200 kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım ve 3600 geçeceğim. 9400F 2 sene sonra darboğaz yapmaya başlayacak ve pişman olma ihtimalin var saf çekirdek gücü olarak 3600'ün darboğaz yapma imkanı yok.2-3 sene yükseltme yapmak istemiyorum.En uygun f/p işlemci önerirseniz memnun olurum.AMD problemli değil mi?Herkes sürekli AMD şu sorunu,bu sorunu var diye konu açıyor sürekli forumda.Eğer sıfır sıkıntısız 2-3 yıl götürecekse 1.500 liraya kadar çıkabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.