İ5 9400F vs Ryzen 2600

Ryzen 2600 mı i5 9400f mi daha iyi oyunlarda?

• İ5 9400f

Oy: 11 61,1%
  • Ryzen 2600

Oy: 7 38,9%

• Oy verenlerin toplamı
    18
Arkadaşın dediği gibi R5 3600 gayet güzel bir işlemci.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediklerin arasında 9400f daha iyi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

9400F seneye yıkanacak, 1375₺ verip 3600 alırsan bu sorunla karşılaşmazsın.
2-3 sene yükseltme yapmak istemiyorum.En uygun f/p işlemci önerirseniz memnun olurum.AMD problemli değil mi?Herkes sürekli AMD şu sorunu,bu sorunu var diye konu açıyor sürekli forumda.Eğer sıfır sıkıntısız 2-3 yıl götürecekse 1.500 liraya kadar çıkabilirim.

2-3 sene yükseltme yapmak istemiyorum.En uygun f/p işlemci önerirseniz memnun olurum.AMD problemli değil mi?Herkes sürekli AMD şu sorunu,bu sorunu var diye konu açıyor sürekli forumda.Eğer sıfır sıkıntısız 2-3 yıl götürecekse 1.500 liraya kadar çıkabilirim.
Bilgisayarın b'sinden anlamayan "baba bana papci açacak pc al" diyen kişilerin bile elinde Ryzen var bu kadar çok konu görmeniz normal araştırmadan konu açıldığı için. Ryzen 1200 kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım ve 3600 geçeceğim. 9400F 2 sene sonra darboğaz yapmaya başlayacak ve pişman olma ihtimalin var saf çekirdek gücü olarak 3600'ün darboğaz yapma imkanı yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı