i5 9400F vs Ryzen 5 2600X

20Okan20

Kilopat
Arkadaşlar bir şey sorayacağım ben sistemimi Ryzen 5 2600X üzerine kurdum ama aldıktan sonra çok düşündüm. Acaba i5 9400f mi alsaydım diye çünkü ikisi arasında kalmıştım. Sizce i5 9400f mi almalıydım yardımcı olursanız çok sevinirim. (Genellikle bilgisayarda oyun oynuyorum)
Arasında ki farklar nedir bir de ya hata mı yaptım acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
@20Okan20

Aynı şekilde ben de 1 hafta önce Ryzen 5 2600X aldım. Aynı şekilde yine Intel i5 9400F'mi alsaydım yine çok düşündüm bu iş olduktan sonra. Testler izledim, konuları okudum vb. Sadece oyun üzerine olacaksa Intel denebilir ancak oyun ve diğer işler için AMD oldu karşılaştırmada. Ancak aradaki fps farkı uçurum değildi oyunlarda. Evet sadece oyun oynanılacaksa Intel biraz daha önde ancak biz bu konuda pek hata yapmadık gibi geliyor bana. Açıkçası ben de oyunlara daha fazla vakit ayırıyorum ancak başka işler de yapıyorum, o konudan içim biraz daha rahatladı. Siz sadece oyun oynuyorsanız da yine de bir problem olmayacaktır fikrimce.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı