i5-9400F Yüksek CPU kullanımı

Neden 9.nesil işlemci aldınız ki?
10.nesilde ne güzel i5 10400F dururken.
Artık almışsınız i7 9700F'e geçiş yapın.
8/8 olan bir işlemcidir şu anki işlemcinizden iyi olacaktır.

10400F çok güzel işlemci zaten. 3600X'den daha iyi performans veriyor yanlış bilmiyorsam. Dediğim gibi eğer ki yazın kardeşime bir bilgisayar alırsak (1650 Super ekran kartlı muhtemelen)
10400F'e geçiş yapabilirim. Bu arada anakart ASUS TUF Gaming H310M-PLUS'mış

10400F çok güzel işlemci zaten. 3600X'den daha iyi performans veriyor yanlış bilmiyorsam. Dediğim gibi eğer ki yazın kardeşime bir bilgisayar alırsak (1650 Super ekran kartlı muhtemelen)

Yanlış biliyorsun 3600 ile aynı performans ve 10400F e geçemessin.

"Z" serisi olmasa bile 9900k almalı ileride.
Fiyat farkı az ve ileride "Z" serisi anakart yapıştırdı mı, tamamdır.

Güzel kazık yemişsin hocam.
İşlemciden dolayı mı?
Yanlış biliyorsun 3600 ile aynı performans ve 10400F e geçemessin.
Anakartımı da değiştireceğim.
Ya da en kötü satarım.

Yanlış, i5 10400F R5 3600'den daha iyi fakat R5 3600X'i geçemiyor.
Ve ayrıca anakart'ınızdan dolayı 10.nesil'e geçemezsiniz.
Keşke ilk baştan H410 anakart alıp i5 10400F alsaydınız.

Yanlış, i5 10400F R5 3600'den daha iyi fakat R5 3600X'i geçemiyor.
Ve ayrıca anakart'ınızdan dolayı 10.nesil'e geçemezsiniz.
Keşke ilk baştan H410 anakart alıp i5 10400F alsaydınız.

Dediğim gibi OEM ve 6000 TL bütçem vardı aldığımda. Ekran katı 1660 Super bir sistem arıyordum. Bir de pederin ASUS takıntısı var ASUS olsun dedi ondan bu sistemi aldım. Ben aldıktan 1 ay sonra da stoklar bitmiş.

Dediğim gibi OEM ve 6000 TL bütçem vardı aldığımda. Ekran katı 1660 Super bir sistem arıyordum. Bir de pederin ASUS takıntısı var ASUS olsun dedi ondan bu sistemi aldım. Ben aldıktan 1 ay sonra da stoklar bitmiş.

Anladım.
İleride hem Anakart'ı değiştirirsiniz hem de işlemciyi ya da tek işlemciyi değiştirebilirsiniz.

Anladım.
İleride hem Anakart'ı değiştirirsiniz hem de işlemciyi ya da tek işlemciyi değiştirebilirsiniz.

Yeni bir gelişme oldu. Babamla konuştum. Dediğim gibi kardeşime yeni bir bilgisayar alacağız. Bir seferde almak yerine her ay yeni parça ala ala toplamaya karar verdik. Muhtemelen benimkinden kötü bir ekran kartı koyacağımızdan benim işlemci ve anakartı ona bırakacağım. Yarın İncehesap'ta Gaming gecesi olacak. Geçen hafta 10400F'i oyun hediyeli 1100 liraya sattılar sizce oradan alınır mı?

Yeni bir gelişme oldu. Babamla konuştum. Dediğim gibi kardeşime yeni bir bilgisayar alacağız. Bir seferde almak yerine her ay yeni parça ala ala toplamaya karar verdik. Muhtemelen benimkinden kötü bir ekran kartı koyacağımızdan benim işlemci ve anakartı ona bırakacağım. Yarın İncehesap'ta Gaming gecesi olacak. Geçen hafta 10400F'i oyun hediyeli 1100 liraya sattılar sizce oradan alınır mı?

Bilmiyorum.
Bu konuda yeni bir konu açarak daha da bilgi sahibi olabilirsiniz.
Ben hiç İncehesap'tan alışveriş yapmadığım için sizi de yanlış yönlendirmek istemem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı