i5 9400F'den i5 9600K geçmek mantıklı mı?

@328914 @SiyahPassat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@328914 @SiyahPassat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ram kullanımı çok absürt. Anormal bir ram kullanımı var bende de GTA 5 var yarın yükleyeceğim kendi Ram kullanımları atarım size. Bu harbiden anormal.

@328914 @SiyahPassat bu arada OBS açık değilken ekran kartı %98 falan.

RAM kullanımı çok absürt. Anormal bir RAM kullanımı var bende de GTA 5 var yarın yükleyeceğim kendi RAM kullanımları atarım size. Bu harbiden anormal.

Bunun için bir konu açayım mı sizce?

1693940739105.png

Darboğaz belli işlemci değişimi ilaç gibi gelecektir fakat sizden bir ricam işlemci değişmeden önce 8+4 GB olan RAM'lerden 4 GB olanı çıkarır mısınız? İkisi beraber çalışıyor ise 8 GB olanın MHz değeri 4 GB olan ile aynı değere yani 1333 değere düşüyor. Bu performans kaybına yol açabilir.

4 GB olan RAM'i çıkarırken dikkatli olun ben ilk RAM'imi çıkarırken çentiğini çekmeyi unutup asılmıştım RAM'i bozmuştum orada. Çentik RAM'leri tutan çıkıntı gibi bir şey ona dikkat ederek işlem yapın. :D

Eki Görüntüle 1932727

Darboğaz belli işlemci değişimi ilaç gibi gelecektir fakat sizden bir ricam işlemci değişmeden önce 8+4 GB olan RAM'lerden 4 GB olanı çıkarır mısınız? İkisi beraber çalışıyor ise 8 GB olanın MHz değeri 4 GB olan ile aynı değere yani 1333 değere düşüyor. Bu performans kaybına yol açabilir.

4 GB olan RAM'i çıkarırken dikkatli olun ben ilk RAM'imi çıkarırken çentiğini çekmeyi unutup asılmıştım RAM'i bozmuştum orada. Çentik RAM'leri tutan çıkıntı gibi bir şey ona dikkat ederek işlem yapın. :D
aynisini ben soyledim steam uzerinden denedik ancak alakasi yok maalesef.

Eki Görüntüle 1932727

1333 drammiş. Yani 2666 MHz ile çalışıyor RAM'lerim. Normalde darboğaz yok GTA 5'te fakat OBS açınca darboğaz oldu. Ama yine de nedense düşük FPS alıyormuş gibi hissediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı