i5 9500F sisteme ekran kartı tavsiyesi

Uzmanxdd

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi günler iyi seneler öncelikle.

Sistemim:
- MSI H310M Pro VD Plus anakart.
- Intel Core i5 9500F 3.00 GHz Turbo 4.40 GHz 6 çekirdek.
- 2x8 Kingston HyperX Fury 3200 MHz RAM.
- ASUS ROG STRIX RX 580 8 GB 256 bit.
- Xigmatek tauro 700W 80+ PSU.

Sistemim özetle böyle, ekran kartımı yenilemeyi düşünüyorum. GTA 6 çıktığı zaman en az orta ayarlarda rahat oynayabilecek bir ekran kartı almayı düşünüyorum, anakartıma uyumlu darboğaz yapmayacak bir ekran kartı tavsiyesi verebilir misiniz?

Fazla bütçem yok.

Arkadaşlar herkese iyi günler iyi seneler öncelikle.

Sistemim:
- MSI H310M Pro VD Plus anakart.
- Intel Core i5 9500F 3.00 GHz Turbo 4.40 GHz 6 çekirdek.
- 2x8 Kingston HyperX Fury 3200 MHz RAM.
- ASUS ROG STRIX RX 580 8 GB 256 bit.
- Xigmatek tauro 700W 80+ PSU.

Sistemim özetle böyle, ekran kartımı yenilemeyi düşünüyorum. GTA 6 çıktığı zaman en az orta ayarlarda rahat oynayabilecek bir ekran kartı almayı düşünüyorum, anakartıma uyumlu darboğaz yapmayacak bir ekran kartı tavsiyesi verebilir misiniz?

Fazla bütçem yok.
O işlemcinin hemen hemen besleyebileceği kart zaten rx580. Sana ekran kartından ziyade anakart işlemci lazım gibi.

Belli oyunlarda oluyor evet. İki kartı kıyaslamak zaten saçma fakat bu işlemcinin besleyebileceği en iyi kart bile yetersiz kalacaktır GTA 6 için.
Ben zaten işlemci için yorumuzunu eleştirmedim. "O işlemcinin hemen hemen besleyebileceği kart zaten rx580." Bu yorum için eleştiri yaptım ben hemen hemen besleyebileceği kart RX 580 değil o işlemcinin.

Ben zaten işlemci için yorumuzunu eleştirmedim. "O işlemcinin hemen hemen besleyebileceği kart zaten rx580." Bu yorum için eleştiri yaptım ben hemen hemen besleyebileceği kart RX 580 değil o işlemcinin.
O konuda abartmış olabilirim yine de yeterli bir işlemci olmadığı gerçeğini değiştirmiyor bu. Ekran kartı aldığında da işlemciden gol yemiş olacak ve ekran kartını da işlemciye göre aldığı için daha kötü olmuş olacak kendisi için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı