Yaklaşık 4 ay önce Vatan Bilgisayar'dan toplamış olduğum sistemde yaklaşık 15 gündür yaşamaktayım bu sorunu. Vatan Bilgisayar'a götürdüm 1 hafta kaldı sistem çözemediler. Bilindik bütün testleri yaptılar normal çıkıyor, bu arada sistemimi belirteyim. i5 9600, ASUS ROG 1660 Ti, MSI Z390M motherboard ve sistem M.2 960 Evo Plus'da kurulu.
Yapılan işlemler; DDU ile driver kaldırıldı temiz kurulum yapıldı düzelmedi.
Windows format atıldı temiz kurulum yapıldı düzelmedi.
PSU değişti düzelmedi.
Başka AMD ekran kartı takıldı düzelmedi.
BIOS Update edildi düzelmedi sıfırlandı oda işe yaramadı.
Geriye bir işlemci ile anakart kalıyor ondan da pek şüphe eden olmuyor. Çözemedik gitti. Sanki grafik kartının performansını engelleyen bir şey var, oyunlarda Ultra yapsam da grafikleri uzaklar. Özellikle çok kötü görünüyor nesnelerde titreme o biçim. Bir tuhaf yanı da ne drop, ne kasma, FPS düşmesi yaşanmıyor gayet akıcı oyun. Bu sorunu çözene gerçekten hatırı sayılır hediye vereceğim içimden gelerek. @Recep Baltaş@Ali Güngör@Emin Çıtak
dediğin olay bu videodaki uzaktaki demirlerde oluşan olay mı?
Eğer bu ise geçmiş olsun. Çözümü yok.
Anca azaltabiliyorsun ama yine titriyor uzaktaki özellikle demirler.
Senden kaynaklı değil çoğu kişide var.
Yapılabilecek her şey yapılmış gibi duruyor. Gönderin garantiye, sıfırı gelsin. Bu şekilde yaşadığınız problemleri ve ürünü satın aldığınız yerde bütün testleri yapmanıza rağmen, arızayı gideremediğinizi belirtin.
Yapılabilecek her şey yapılmış gibi duruyor. Gönderin garantiye, sıfırı gelsin. Bu şekilde yaşadığınız problemleri ve ürünü satın aldığınız yerde bütün testleri yapmanıza rağmen, arızayı gideremediğinizi belirtin.
onu düşündüm bana vatandaki arkadaş hepsini gönderirsen uzun bir süre gelmez kasan ve ordada bu sorunu çözmeyle uğraşmazlar sistem testlerini yaparlar normal gördümü gönderirler falan dedi o detaya dikkat etmezler gibisinden sorunun hangi donanımda olduğunu bilsem sadece onu gönderirdim bende ama bulamadılar maalesef eğer donanımsal ise sıkıntı
denedim hem işe yaramadı hemde öyle durumu kabullenmem sistemim yeni çünkü default ayarlarda kusursuz oynuyorumdum oyunları bu sorun yokken ayrıca amd ekranı kartı denedik yine aynı sorun oldu yani nvidia ve ekran kartı sıkıntısı gibi durmuyor
dediğin olay bu videodaki uzaktaki demirlerde oluşan olay mı?
Eğer bu ise geçmiş olsun. Çözümü yok.
Anca azaltabiliyorsun ama yine titriyor uzaktaki özellikle demirler.
Senden kaynaklı değil çoğu kişide var.
aynen böyle ama bunun biraz uzak görüşü iyi gibi bana göre titremeler aynı ben bf 5 falandada baktım ultra yapıyorum grafikleri yakınım iyi gibi fakat uzak nesneler en düşük ayarlarda oynuyormuşum gibi görünüyor